Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το παλτό που επιλέγουν το 2024 οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Το κομψό και επίκαιρο παλτό που θα αναβαθμίσει τα σύνολα σου

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το παλτό που επιλέγουν το 2024 οι πιο ενημερωμένες fashionistas Instagram

Κάθε σεζόν φέρνει στο προσκήνιο τάσεις οι οποίες μας προτείνουν ποια είναι τα fashion items αλλά και τα looks στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για να δημιουργήσουμε ενημερωμένα και chic outfits. Τη φετινή σεζόν, το quiet luxury trend είναι η κυρίαρχη τάση που παρατηρούμε πως λόγω αυτής, δημιουργήθηκαν διαφορετικά micro trends τα οποία μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να επιλέγουμε απλές γραμμές, minimal looks και γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όπου αυτά σε συνδυασμό θα μας χαρίσουν ένα timeless και κλασικό αποτέλεσμα.

Κάποια χρώματα και αποχρώσεις, έχουν την ιδιότητα, να αναδεικνύουν την κομψότητα και τη φινέτσα ενός συνόλου. Με την τάση της ήσυχης πολυτέλειας στο προσκήνιο, οι influencers έχουν ξεχωρίσει τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας οι οποίες θα τις βοηθήσουν να αποπνέουν πολυτέλεια ή old money aesthetic όπως αλλιώς ονομάζεται η εν λόγω τάση.

Τα fashion items τα οποία αναγνωρίζονται ξεκάθαρα ως quiet luxury items είναι εκείνα τα οποία τα βρίσκουμε σε καφέ, μπεζ ή καμηλό αποχρώσεις, με τους συγκεκριμένους τόνους να έχουν αναδειχθεί οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Παρατηρούμε πως αρκετές fashionistas επιλέγουν το καφέ τόσο δημιουργώντας total looks με διάφορους τόνους του όσο και ως ένα κομμάτι του outfit τους βλέποντας το ζεστό και διαχρονικό χρώμα ως το νέο μαύρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει το παλτό που βλέπουμε στις περισσότερες εμφανίσεις των fashion it girls καθώς έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει οποιοδήποτε σύνολο, casual ή formal. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα maxi παλτό σε καμηλό απόχρωση το οποίο συνδύασε με turtleneck πουλόβερ σε ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση και denim παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ankle boot Ugg μποτάκια σε ταμπά χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Τα καμηλό παλτό για να υιοθετήσεις την τάση

Παλτό με λεπτομέρεια πιέτες στις μανσέτες, Massimo Dutti

Παλτό σε φαρδιά γραμμή από σύμμεικτο μαλλί, H&M

Μακρύ παλτό με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ