Follow us

6 handbags που ταιριάζουν με όλα τα χειμερινά outfits σου

Handbags που ταιριάζουν με κάθε σου σύνολο

6 handbags που ταιριάζουν με όλα τα χειμερινά outfits σου Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε τη σημασία που έχει μια τσάντα στην καθημερινότητα μας όσο και στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν σε αυτή. Οι τσάντες που επιλέγουμε καθημερινά επιθυμούμε να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μας προσφέρουν άνεση, ευελιξία και ταυτόχρονα στιλ. Και ενώ το πιο σύνηθες είναι να επιλέγουμε μεγάλες και ευρύχωρες τσάντες οι οποίες θα μπορούν να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρειαστούμε μέσα στην ημέρα, είναι αρκετές οι στιγμές που αυτές οι τσάντες μας βαραίνουν καθώς καλούμαστε να τις έχουμε στον ώμο μας σχεδόν όλη την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ μπορεί κάποιες ημέρες να μας είναι απαραίτητα τα περισσότερα από τα αντικείμενα που φιλοξενεί η μεγάλη τσάντα μας, κάποιες άλλες ημέρες μπορούμε να αφαιρέσουμε κάποια από αυτά και να προτιμήσουμε μια μικρότερη τσάντα την οποία θα μας είναι ευκολότερο να μεταφέρουμε κρατώντας την και όχι ακουμπώντας την πάνω στον ώμο μας, γλιτώνοντας έτσι αρκετό βάρος και επιβάρυνση στους ώμους μας. Οι handbags είναι η ιδανική επιλογή για εκείνες τις ημέρες καθώς πέρα από το ότι προσδίδουν ένα elegant touch στο look μας, μας απαλλάσσουν από το περιττό βάρος, είναι ευκολότερο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε αλλά και μας δίνουν την επιλογή είτε να τις κρατήσουμε από τα χερούλια τους είτε να τις φορέσουμε ως cross body εάν αυτό μας διευκολύνει.

Οι handbags που προσφέρονται στην αγορά μας χαρίζουν ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε όλα τα είδη στιλ ενώ πολλές από αυτές μπορούν να συνδυαστούν με ευκολία με κάθε item της γκαρνταρόμπας μας. Τα περισσότερα χρώματα, πέρα από τους γήινους ή ουδέτερους τόνους μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα classic ή neutral σύνολα μας, λόγω του μικρού μεγέθους της τσάντας, προσδίδοντας ένα μοντέρνο στιλ στο outfit μας. Εάν πάλι προτιμήσεις μια handbag σε ουδέτερους ή γήινους τόνους τότε είναι σίγουρο πως μπορείς να την συνδυάσεις με οποιοδήποτε χρώμα και στιλ έχεις επιλέξει να έχει το σύνολο σου.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις έξι handbags, ιδανικές για την καθημερινότητα, που ξεχωρίσαμε και μπορείς να ταιριάξεις με κάθε look σου.

Οι handbags

Handbag Hermione, Carpisa

Τσαντάκι top handle σε συνθετικό υλικό, Kem

Τσάντα Tommy Hilfiger, Answear.gr

Handbag Nine West, Haralas

Handbag Slate, Carpisa

Τσάντα χειρός Valentino, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ