Follow us

"Mob Wife" | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την κορυφαία τάση του TikTok

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αποδεικνύει πως παρακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Εάν αγαπάς τον κόσμο της μόδας και παρακολουθείς πιστά τις εξελίξεις του, είναι σίγουρο πως θα γνωρίζεις ήδη για το "Mob Wife" trend. Πρόκειται για μία τάση που εμφανίστηκε πρωτίστως στο TikTok, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashion lovers, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το "Mob wife style" εμφανίστηκε πρώτη φορά τις δεκαετίες του '80 και του '90, και αφορούσε τις συντρόφους των μαφιόζων, οι οποίες μάλιστα θεωρούνταν ως αφανείς ήρωες των οικογενειών τους. Σήμερα, η εν λόγω τάση περιγράφει το στιλ που αποτελείται από γούνες, μαύρες δερμάτινες μπότες, mini φορέματα, εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά και statement κοσμήματα κυρίως σε χρυσό.

Διαβάστε Επίσης

Εάν αναρωτιέσαι λοιπόν πως μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα το "Mob wife style", μία πρόσφατη εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πρόκειται να σε εμπνεύσει. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Τα παιδιά του χειμώνα" με ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο, στο οποίο είχε συνδυάσει μαύρο ζιβάγκο με μαύρο flare παντελόνι και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γούνα σε animal print και συγκεκριμένα σε leopard. Μία γούνα όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ή εναλλακτικά μία γούνα σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο, το μπεζ ή το λευκό είναι σίγουρα μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που θα ευχαριστηθείς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ζεστό πανωφόρι, που πρωταγωνιστεί στο φετινό street style του χειμώνα και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

iliana papageorgiou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ