Follow us

Το τζιν της Τόνιας Σωτηροπούλου από την Η&Μ είναι αυτό που θα φορέσουμε περισσότερο το 2024

Το casual chic look της Τόνιας Σωτηροπούλου από την Η&Μ που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το τζιν της Τόνιας Σωτηροπούλου από την Η&Μ είναι αυτό που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas Instagram

Η τάση των fashion trends προς την άνεση είναι σαφής τα τελευταία χρόνια, ενώ κάθε σεζόν όλο και περισσότερα fashion items που υποστηρίζουν την άνεση και την ευελιξία θεωρούνται επίκαιρα και in fashion. Έπειτα από τη μεγάλη ανατροπή των sneakers όπου έπειτα από αρκετά χρόνια που θεωρούνταν ένα sport υπόδημα το οποίο δεν χάριζε στιλιστικούς πόντους, μετατράπηκε στο απόλυτο must have της κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας, όλο και περισσότερα pieces προστίθενται στην άνετη και ευέλικτη γκαρνταρόμπα την οποία δημιουργούμε η οποία μας υποστηρίζει απόλυτα στην καθημερινότητα μας.

Πέρα από την άνεση των sneakers την οποία απολαμβάνουμε εδώ και κάποια χρόνια, χωρίς ενοχές, τη φετινή χρονιά παρατηρούμε, όπως και πέρα από το comeback των άνετων και ζεστών puffer jackets, και το comeback των πιο άνετων τζιν παντελονιών που μπορεί να περιλαμβάνει η ντουλάπα μας, ο λόγος για τα wide leg ή loose jeans.

Η εν λόγω τάση έρχεται απευθείας από τα late 90s και λόγω της άνεσης και του stylish αποτελέσματος που χαρίζει κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε όλο και περισσότερες γκαρνταρόμπες ενημερωμένων fashionistas. Τα slouchy, baggy ή wide leg denim παντελόνια μπορούν μας χαρίσουν ευελιξία κινήσεων ενώ μπορούν να ανανεώσουν οποιοδήποτε σύνολο χαρίζοντας μας ταυτόχρονα ένα cool αποτέλεσμα, καθώς η άνεση που αισθανόμαστε, βγαίνει προς τα έξω.

Μια ακόμη γυναίκα που αγαπά τη μόδα και μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές επέλεξε ένα wide leg τζιν δημιουργώντας ένα απόλυτα casual chic look ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα wide leg denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση, από την Η&Μ, το οποίο συνδύασε με ανοιχτόχρωμο γκρι αμάνικο πουλόβερ και λευκό μακρυμάνικο top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat μποτάκια σε μαύρο χρώμα και γκρι ανοιχτόχρωμο μπερέ.

Δες την εμφάνισή της

Wide Regular Jeans, H&M

Baggy Regular Jeans, H&M

Wide High Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ