Follow us

Τα κασκόλ που θα φοράς day to night αυτή την εποχή

Τα αγαπημένα μας κασκόλ έχουν πρακτική αλλά και στιλιστική αξία

Τα κασκόλ που θα φοράς day to night αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί αναζητάμε όλο και περισσότερο τα κομμάτια τα οποία θα μας προσφέρουν ζεστασιά ενάντια στο κρύο. Πέρα από τα pieces της γκαρνταρόμπας μας τα οποία επιδιώκουμε να είναι κατασκευασμένα από υφάσματα που μας κρατούν ζεστές όπως και το layering που δημιουργούμε με αυτά, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ με τα οποία διατηρούμε τη θερμοκρασία που επιθυμούμε.

Τα γάντια, τα σκουφάκια όπως και τα κασκόλ είναι τα πρώτα go to αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας και σύμμαχοι μας στις day to night εμφανίσεις μας. Τα κασκόλ συγκεκριμένα μπορούν πέρα από την πρακτική τους χρήση να ανανεώσουν το σύνολο μας όπως και να το αναβαθμίσουν. Λόγω του ότι αγκαλιάζουν τον λαιμό μας αλλά και του ότι είναι σε εμφανές σημείο, ένα κασκόλ μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο look μας. Τα κασκόλ μπορούμε να τα βρούμε σε μεγάλη ποικιλία ύφανσης και να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας όπως και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να τους χαρίζει μια stylish και κομψή πινελιά.

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών τους μπορούμε να έχουμε αρκετά κασκόλ στη συλλογή μας έτσι ώστε να τα αλλάζουμε, δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό στιλ στο outfit μας σε κάθε περίσταση.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις κασκόλ ιδανικά για day to night εμφανίσεις που θα αναβαθμίσουν κάθε σου σύνολο.

Καρό κασκόλ, Bershka

Μάλλινο Κασκόλ, Calvin Klein

Κασκόλ με φερμουάρ στον γιακά, Zara

Κασκόλ με ύφανση ζακάρ, H&M

Κασκόλ με ανάγλυφη υφή από συνθετική γούνα, Marks & Spencer

Κασκόλ με μαλλί και λεπτομέρεια κρόσσια, Massimo Dutti

Maxi κασκόλ, Sisley

Ριπ κασκόλ, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ