Follow us

5+1 φορέματα που θα φοράς κάθε μέρα και δεν είναι μαύρα

Τα everyday φορέματα που θα φοράς στο repeat

MissBloom TEAM
5+1 φορέματα που θα φοράς κάθε μέρα και δεν είναι μαύρα Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή του χρόνου, όποια σεζόν κι αν διανύουμε όπως και όποιες κι αν είναι οι τάσεις της μόδας, τα φορέματα της γκαρνταρόμπας μας έχουν μια ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις μας και στην ντουλάπα μας. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι πάντοτε μια από τις αγαπημένες μας επιλογές καθώς μπορούν με ευκολία να μας προσφέρουν άνεση, θηλυκότητα όπως και ένα go to outfit χωρίς πολλή σκέψη. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κιόλας που καθιστούν τα φορέματα στις πρώτες επιλογές μας όταν αισθανόμαστε πως "δεν έχουμε τι να φορέσουμε”.

Τις ημέρες αυτές όπου αυτή η σκέψη πρωταγωνιστεί στο μυαλό μας κοιτάζοντας την γκαρνταρόμπα μας, το πιο easy going look που μπορούμε να επιλέξουμε είναι ένα μαύρο φόρεμα, καθώς η στιλιστική ασφάλεια που αισθανόμαστε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα είναι δύσκολο να επιτευχθεί με κάποιο άλλο item. Φυσικά εάν στη συλλογή μας έχουμε κι’άλλες χρωματικές επιλογές, τότε μπορούμε να πειραματιστούμε για να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να βρούμε την πολυπόθητη στιλιστική ασφάλεια και διαχρονικότητα και σε άλλα χρώματα πέρα από το κλασικό και timeless μαύρο.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις έξι φορέματα που δεν έχουν μαύρο χρώμα όμως θα μπορείς να τα φορέσεις με την ίδια ευκολία και στιλιστική επιτυχία.

Πλεκτό midi φόρεμα, Zara

Μίνι λινό σουέντ ίσιο φόρεμα, Marks & Spencer

Φόρεμα κοντό από πλεκτό ύφασμα, Sisley

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, Η&Μ

Κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και ντεκολτέ δάκρυ, Massimo Dutti

Midi φόρεμα με λεπτομέρεια κόμπου, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ