Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με τη φούστα από τη Zara που μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ

Η κομψή και ιδιαίτερη φούστα από τη Zara που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη με τη φούστα από τη Zara που μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ Instagram

Όταν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ladylike look για οποιαδήποτε περίσταση στρεφόμαστε στα φορέματα ή τις φούστες της συλλογής μας έτσι ώστε το outfit μας να ανταποκριθεί στην στιλιστική μας επιθυμία και διάθεση. Την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, μπορεί να μοιάζει ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία, όπως και με στιλιστική ασφάλεια, καθώς αυτό το οποίο έχουμε να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top και το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια.

Τον χειμώνα όμως οι επιλογές μας είναι αρκετά περισσότερες και τα styling combos που καλούμαστε να δημιουργήσουμε είναι περισσότερο πολύπλοκα και πολυπαραγοντικά. Πουλόβερ διαφορετικής πλέξης όπως και διαφορετικών εφαρμογών, cardigans, ζιβάγκο, blazers και πουκάμισα όπως και tops είναι κάποιες από τις επιλογές μας ανάλογα με το dress code της περίστασης όπου θα δώσουμε το παρών αλλά και ανάλογα με την ώρα της ημέρας για την οποία ντυνόμαστε.

Ευτυχώς για εμάς, είναι αρκετές οι φούστες τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές μας εμφανίσεις, αλλάζοντας το styling τους και κάποια βασικά κομμάτια στο look μας, όπως τα παπούτσια μας αλλά και τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το outfit μας.

Μία φούστα που μπορεί να σε εξυπηρετήσει για κομψές και timeless εμφανίσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει μία midi σατέν φούστα σε μπλε σκούρα απόχρωση από τη Zara την οποία συνδύασε με πλεκτό πουλόβερ επίσης σε μπλε σκούρο χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες και λεπτή ζώνη στη μέση.

Δες την εμφάνισή της


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ