Follow us

3 βραδινά τσαντάκια από την Η&Μ που θα φοράς non stop όποιο κι αν είναι το στιλ σου

Τα τσαντάκια που είναι επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου

3 βραδινά τσαντάκια από την Η&Μ που θα φοράς non stop όποιο κι αν είναι το στιλ σου Splash News

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κομμάτια τα οποία θα ταιριάζουν στο στιλ μας όπως και με τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής μας, ενώ σίγουρα αρκετά σημαντικός παράγοντας είναι και τα fashion items στα οποία επενδύουμε να μπορούν να φορεθούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις.

Οι τσάντες που κρατάμε δεν αποτελούν εξαίρεση στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε και τα υπόλοιπα fashion items της γκαρνταρόμπας μας, καθώς είτε πρόκειται για τις πρωινές είτε για τις βραδινές μας εμφανίσεις, επιθυμούμε να έχουμε στη συλλογή μας κομμάτια επένδυση τα οποία δεν θα "βλέπουμε κρεμασμένα στην ντουλάπα” αλλά αντιθέτως θα τα φορέσουμε με κάθε πιθανό συνδυασμό για να τα αξιοποιήσουμε όπως και για να τα ευχαριστηθούμε.

Για τις βραδινές μας εμφανίσεις συγκεκριμένα, μπορεί να μοιάζει κάποιες φορές περισσότερο δύσκολο το να επιλέξουμε την τσάντα την οποία θα μπορούμε να κρατάμε στις περισσότερες περιστάσεις που θα προκύψουν. Ταυτόχρονα αναζητάμε να είναι μία τσάντα, που θα προσθέτει στιλιστικούς πόντους στο look μας όπως και να ταιριάζει με οποιοδήποτε βραδινό look θέλουμε να δημιουργήσουμε, minimal ή bold.

Τις ιδανικές τσάντες που ταιριάζουν με κάθε βραδινό σου look, ανακαλύψαμε στην H&M. Συγκεκριμένα, οι μικρές τσάντες ώμου έχουν λουρί για τον ώμο το οποίο μπορούμε να φορέσουμε και ως cross body και είναι μαύρου χρώματος κάτι που τις καθιστά απόλυτα stylish και διαχρονικές.

Συνδύασε τες με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις, με έντονα χρώματα όπως και με εμπριμέ μοτίβα και να πετύχεις το stylish βραδινό look που επιθυμείς.

Μικρή τσάντα ώμου, Η&Μ

Χιαστί τσάντα με διακοσμητικό λουκέτο, Η&Μ

Χιαστί τσάντα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ