Follow us

Οι κομψές ζακέτες που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και στιλ

Οι ζακέτες που θα φοράς τις ημέρες που η θερμοκρασία υποχωρεί

Τα είδη παλτό που επιλέγουν οι ενημερωμένες fashion influencers φέτος τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί και μπαίνουμε όλο και περισσότερο στην καρδιά του χειμώνα, επιλέγουμε τα κομμάτια και τα σύνολα τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύσουν από το κρύο και να είμαστε άνετες φορώντας τα. Αναμφίβολα κάποια fashion pieces μας προσφέρουν τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε και αναζητάμε, όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό που πρόκειται να μας παρέχει ζεστασιά είναι το αγαπημένο layering. Για να δημιουργήσουμε layering το οποίο θα μας προστατεύσει από το κρύο μπορούμε να φορέσουμε ένα μακρυμάνικο κάτω από το ζεστό μας πουλόβερ, όμως αυτό που πρόκειται να μας εξυπηρετήσει περισσότερο είναι μια ζέστη ζακέτα.

Οι ζακέτες της γκαρνταρόμπας μας μάς εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις, προσφέροντας μας στιλ και ζεστασιά τις ημέρες που στρεφόμαστε σε εκείνες. Μπορεί τα πουλόβερ της συλλογής μας να είναι η go to επιλογή μας όταν επιθυμούμε να ντυθούμε ζεστά και cozy, προσθέτοντας όμως και μια ζακέτα στο look μας εξασφαλίζουμε τόσο το επιθυμητό στιλιστικό αποτέλεσμα όσο και το πρακτικό. Τις ζακέτες της γκαρνταρόμπας μας μπορούμε να τις συνδυάσουμε τόσο με λεπτότερα κομμάτια της συλλογής μας έτσι ώστε να μας εξυπηρετήσουν όπως και ένα πουλόβερ.

Στη συλλογή παρακάτω θα ανακαλύψεις ζακέτες οι οποίες μπορούν να σου χαρίσουν την προστασία από το κρύο που χρειάζεσαι αυτή την εποχή όπως και extra στιλιστικούς πόντους στο σύνολο σου.

Οι ζακέτες

Ζακέτα σε μακριά γραμμή από μαλλί Merino και κασμίρι, Marks & Spencer

Πλεκτή ζακέτα με κουμπιά, Pink Woman

Ζακέτα με πλέξη ριμπ, H&M

Πλεκτή ζακέτα με συνθετική γούνα ζακάρ, Zara

Πλεκτή μακριά ανοιχτή ζακέτα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ