Follow us

Η mini leather φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Massimo Dutti που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το day to night look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μία mini leather φούστα

Η mini leather φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Massimo Dutti που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ Instagram

Οι τάσεις της φετινής σεζόν, είναι τάσεις τις οποίες μπορούμε να υιοθετήσουμε όποιο κι αν είναι το στιλ και το γούστο μας. Αυτό συμβαίνει τόσο επειδή μπορούν να ενταχθούν σε ένα minimal στιλιστικό πλαίσιο με ευκολία όσο και σε ένα περισσότερο maximal αλλά και bold. Η quiet luxury τάση, το trend που μας απασχόλησε περισσότερο τη φετινή σεζόν, προτείνει καθαρές και απλές γραμμές σε όλα τα κομμάτια που επιλέγουμε, καλής ποιότητας υφάσματα αλλά και μια χρωματική παλέτα επιλογών η οποία κινείται σε ουδέτερους αλλά και γήινους τόνους χωρίς να αποκλείει ένα pop of color από τα stylish και ταυτόχρονα επίκαιρα χρώματα της σεζόν, όπως το έντονο κόκκινο και το μπορντώ.

Μία ακόμη επίκαιρη τάση που μπορεί με ευκολία να υιοθετηθεί από γυναίκες με όλα τα είδη στιλ, όπως και η quiet luxury, είναι η leather τάση, η οποία μας προσφέρει γκάμα επιλογών σε leather pieces όλων των ειδών. Πέρα από τα κλασικά leather jackets, leather παντελόνια, φορέματα, tops, blazers όπως και φούστες κάθε μήκους, θεωρούνται μια από τις πιο ενημερωμένες επιλογές της σεζόν που με το σωστό styling combo μπορούμε να φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Ένα day to night look με μια mini leather φούστα επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της το οποίο μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε και ανταποκρίνεται τόσο στην quiet luxury όσο και στην leather τάση.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία mini leather φούστα σε καφέ απόχρωση από τη Massimo Dutti την οποία συνδύασε με silky πουκάμισο επίσης σε καφέ απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες.

Δες την εμφάνισή της

Η mini leather φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Massimo Dutti που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ
Μίντι φούστα από δέρμα νάπα με ζασπέ όψη, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ