Follow us

Τάσεις Άνοιξη 2024 | To λευκό φόρεμα παίρνει τη θέση του LBD

To white dress trend κυριάρχησε στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024.

Τάσεις Άνοιξη 2024 | To λευκό φόρεμα παίρνει τη θέση του LBD Splash News / Ideal Images

Το λευκό φόρεμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Σχεδόν, θεωρούμε αυτονόητο ότι αυτή είναι η εποχή για να φορέσουμε ένα λευκό φόρεμα, και η αλήθεια είναι ότι οι συλλογές Α/Κ έχουν κάθε σεζόν σπουδαία ποικιλία σε σχέδια για να προσφέρουν. Όμως, ακόμα και όσα θεωρούμε δεδομένα στο ντύσιμο κάθε συγκεκριμένη εποχής, χρειάζονται "φρεσκάρισμα" και ανανέωση και οι σχεδιαστές ανέλαβαν να το πράξουν για το δημοφιλές καλοκαιρινό staple.

To white dress trend συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 πολλοί οίκοι και brands και η couture προσέγγιση σε πολλές περιπτώσεις, όπως και η καθαρότητα του λευκού, δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν μιλάμε απλά για λευκά φορέματα αλλά για μια "ελεύθερη απόδοση" του bridal look. Πράγματι, πολλά απ' αυτά τα φορέματα που "φώτισαν" τις πασαρέλες με το αγνό, λαμπερό του λευκό θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως η εναλλακτική πρόταση για μία νυφική εμφάνιση.

Η συλλογή "L' ecole" του οίκου Valentino συστήνει τη νέα couture τεχνική "altorilievo", η οποία μεταμορφώνει τα φορέματα σε γλυπτά και φυσικά, το "μαρμάρινο" λευκό έχει τον πρώτο λόγο στα looks της.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ