Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο τη μεγαλύτερη τάση της μόδας

Το total red σύνολο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου θα σε εμπνεύσει.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Οι εμφανίσεις που δημιουργεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή "Στούντιο 4" που παρουσιάζει λειτουργούν συχνά ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Σε ένα πρόσφατο look της, η παρουσιάστρια υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, δηλαδή το κόκκινο. Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνδύασε μία μακρυμάνικη μπλούζα με ψηλόμεσο παντελονι σε loose γραμμή. Τόσο η μπλούζα όσο και το παντελόνι της είναι ακριβώς στην ίδια κόκκινη απόχρωση.

Το κόκκινο πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada με τις fashion influencers να έχουν ήδη ξεκινήσει να προσθέτουν το εν λόγω χρώμα στις εμφανίσεις τους. Ποιες στιλιστικές συμβουλές ακολουθούν;

Styling tip 1: Μία έξυπνη συμβουλή για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο color trend είναι να δημιουργήσεις μονοχρωματικά σύνολα, όπως αυτό της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Ένα look με top και bottom στην ίδια απόχρωση δημιουργεί ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα.

Styling tip 2: Ένας εύκολος και safe τρόπος για να δοκιμάσεις εάν μία τάση ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ είναι να ξεκινήσεις να προσθέτεις μικρές πινελιές στο ντύσιμό σου. Όσον αφορά στο κόκκινο, τα αξεσουάρ είναι μία καλή προσθήκη για να υιοθετήσεις την τάση. Μία τσάντα, ένα κασκόλ ή μαντήλι, ένα ζευγάρι παπούτσια όπως οι γόβες και οι μπαλαρίνες ή ακόμα και κάποιο κόσμημα είναι ιδανική επιλογή.

Το total red σύνολο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο τη μεγαλύτερη τάση της μόδας

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ