Follow us

5 στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου

Τα παπούτσια που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία.

5 στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου Splash News / Ideal Images

Η δημιουργία μίας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας είναι ο βασικός στόχος που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα. Εκτός από τα ρούχα που την απαρτίζουν ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα παπούτσια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σας. Είναι εκείνα που συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση, προσφέροντας μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

#1 Flat μπαλαρίνες

Οι flat μπαλαρίνες είναι εξαιρετικά πρακτικές και άνετες. Συνδυάζονται εύκολα τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια, ενώ μπορείς να τις φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εξόδους.

#2 Λευκά sneakers

Από όλα τα παπούτσια που έχει μία σύγχρονη γυναίκα, εκείνο που αποτελεί την πιο safe και άνετη επιλογή για την καθημερινότητα είναι δίχως αμφιβολία τα sneakers. Μέσα στον χρόνο, κατάφεραν να μεταπηδήσουν από την αθλητική μόδα στο street style, πείθοντας για την πρακτικότητά τους κάθε γυναίκα. Τα λευκά sneakers ωστόσο είναι η πρώτη επιλογή που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας, αφού ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σας.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ