Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με κόκκινο πουκάμισο και mini δερμάτινη φούστα σε ένα ιδανικό look για date night

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το πιο cute καλσόν.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Ένα από τα dress codes που μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά μεγάλη πρόκληση για τις περισσότερες γυναίκες είναι εκείνο που αφορά τα ραντεβού με τους συντρόφους μας. Πάντοτε, ο στόχος είναι να φορέσεις ένα look που θα σε κάνει να νιώθεις η πιο κομψή αλλά και σαγηνευτική εκδοχή του εαυτού σου. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει προτείνει ένα πολύ θηλυκό look.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τη δική της στιλιστική πρόταση. Η ηθοποιός συνδύασε μία κόκκινη σατινέ μπλούζα με μία mini μαύρη δερμάτινη φούστα και μαύρες γόβες. Το στοιχείο που αναβάθμισε το look της είναι το καλσόν της. Πρόκειται για ένα μαύρο καλσόν με πουά μοτίβο σε κόκκινες καρδιές που θα σε βάλει αμέσως σε mood Αγίου Βαλεντίνου. Το καλσόν της ανήκει στη νέα συλλογή της Calzedonia για την γιορτή των ερωτευμένων.

Εκτός από πολύ cute, ένα καλσόν όπως αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσεις ένα σύνολο για το date night με τον σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείς να φορέσεις δηλαδή το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα ή μία δερμάτινη φούστα όπως αυτή που επέλεξε η ηθοποιός και να τα συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό καλσόν. Εύκολο, κομψό και άκρως θηλυκό.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Item

Καλσόν με Εφέ Ψηλής Κάλτσας και Ρίγα με Καρδιές Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Καρδιές Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Φλοκωτό Print Love Calzedonia

Καλσόν από Φλοράλ Δαντέλα Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ