Follow us

Το total white σύνολο της Δανάης Μπάρκα είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που βαρέθηκες το μαύρο

Εάν βαρέθηκες το μαύρο, το λευκό μονοχρωματικό σύνολο της Δανάης Μπάρκα θα σε εμπνεύσει

MissBloom TEAM
danai_barka Instagram @danai_barka

Μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες όταν αναρωτιόμαστε πως θα ντυθούμε κομψά και χωρίς να σκεφτούμε ιδιαιτέρως το styling είναι να φορέσουμε κάτι σε μαύρη απόχρωση. Το εν λόγω χρώμα είναι κομψό, διαχρονικό, ενώ συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα ή ακόμα και μοτίβα. Ωστόσο, εκτός από το μαύρο, η στιλιστική αξία του οποίου είναι αμφισβήτηση, υπάρχει και μία άλλη εξίσου κομψή επιλογή, δηλαδή το λευκό. Αφορμή για να εκτιμήσουμε εκ νέου το λευκό είναι μία εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο. Η παρουσιάστρια έχει συνδυάσει μία λευκή off shoulder μπλούζα με ένα επίσης λευκό παντελόνι με πιέτες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι λευκές γόβες. Το αποτέλεσμα είναι κομψό, φρέσκο και ιδανικό τόσο για αυτή την εποχή όσο και αργότερα για την άνοιξη.

Διαβάστε Επίσης

Το λευκό είναι ένα χρώμα που αποπνέει διαχρονική κομψότητα και φινέτσα, συνεπώς αξίζει να έχει παρουσία στη γκαρνταρόμπα σου. Ένα λευκό φόρεμα, ένα λευκό παντελόνι και μία λευκή μπλούζα, ένα λευκό τζάκετ ή ένα λευκό σακάκι είναι μερικά μόλις από τα items που πρόκειται να κάνουν upgrade στο ντύσιμό σου.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ