Follow us

Τα κοσμήματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς μοναδική την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα κοσμήματα που θα σε βάλουν σε Valentine mood όποιο κι αν είναι το relationship status σου

Τα κοσμήματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς μοναδική την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Splash News / Ideal Images

Αρκετές είναι οι ξεχωριστές ημέρες για τις οποίες ανυπομονούμε μέσα στην χρονιά, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων όπου αναδείξαμε την πιο festive εκδοχή μας, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα για την οποία ανυπομονούμε όποιο κι αν είναι το relationship status μας. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση ανυπομονείς για τη Valentines Day έτσι ώστε να γιορτάσεις τη γιορτή του έρωτα και της αγάπης με τον αγαπημένο σου ενώ εάν είσαι single γνωρίζεις πολύ καλά πως η αγάπη και ο έρωτας που γιορτάζεις είναι αυτός για τον εαυτό σου.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση που σε αντιπροσωπεύει, αυτό που δεν αλλάζει είναι η μοναδικότητα που θέλεις να αισθάνεσαι την ημέρα αυτή. Ο πιο εύκολος αλλά και αλάνθαστος τρόπος για να πετύχεις αυτό το συναίσθημα είναι με αυτά τα οποία θα επιλέξεις να φορέσεις. Σαφώς τα ρούχα που θα φορέσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα όπως και στο feeling που θα έχεις τη συγκεκριμένη ημέρα όμως οι λεπτομέρειες του look σου είναι αυτές που θα σηματοδοτήσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Ένας από τους πιο θηλυκούς τρόπους για να μπορέσεις να εντάξεις το Valentine mood στο outfit σου είναι επιλέγοντας ιδιαίτερα κοσμήματα που αρμόζουν απόλυτα στο spirit της ημέρας. Στην αγορά μπορούμε να βρούμε ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στο στιλ και το outfit που θα επιλέξουμε την εν λόγω ημέρα, έτσι ώστε να δηλώσουμε αλλά και να αισθανόμαστε όσο ξεχωριστές είμαστε.

Είτε βγεις ραντεβού με τον σύντροφο σου, είτε περάσεις την ημέρα γιορτάζοντας την αγάπη για τον εαυτό σου με τις φίλες σου, ένα ξεχωριστό outfit το οποίο θα ολοκληρώσεις με ιδιαίτερα κοσμήματα πρόκειται να κάνει την μέρα σου ακόμα περισσότερο special.

Στη συλλογή παρακάτω εμείς διαλέξαμε τα κοσμήματα τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ μπορείς να τα επιλέξεις και σε άλλες εμφανίσεις σου αναβαθμίζοντας το σύνολο σου.

Τα κοσμήματα που επιλέξαμε


Μενταγιόν Hyperbola Καρδιά, Μπλε, Επιμετάλλωση ροδίου, Swarowski

Διπλό Κρεμαστό Charm Κόκκινη Καρδιά & Κλειδαρότρυπα, Pandora

Δαχτυλίδι Heart & Arrow, Mk Fine Jewellery

Κρεμαστό ANTHEM OF LOVE σε ασήμι 925 με ροζ κορδόνι, Zolotas

Μενταγιόν Secret Garden από λευκό χρυσό 18K με ροζ τοπάζι και διαμάντια μπριγιάν, Li La Lo

Μενταγιόν καρδιά, AL ' Oro

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ