Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το look της με mini leather φούστα από τη Mango είναι ιδανικό για μία casual date night

To look που μπορείς να επιλέξεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το παντελόνι της από τη Zara είναι μία από τις πιο ενημερωμένες και άνετες επιλογές τον φετινό χειμώνα Instagram

Τα ρούχα που επιλέγουμε στις βραδινές μας εξόδους θα μπορούσαμε να πούμε πως επιθυμούμε να είναι περισσότερο ιδιαίτερα από εκείνα που προτιμάμε στις day to day εμφανίσεις μας. Ένα special στοιχείο είναι εκείνο που αναζητάμε για να ολοκληρώσουμε το σύνολο μας, εκείνο που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε όπως και να κάνει σαφές ότι το σύνολο μας δεν είναι πρωινό αλλά βραδινό. Τις βραδιές όπου ετοιμαζόμαστε για date nights αποζητούμε από τα σύνολα μας να μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα έτσι ώστε να αισθανόμαστε ότι το outfit μας υποστηρίζει τη διάθεση μας.

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι μια ανάσα μακριά, έχουμε ήδη αρχίσει να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούν μας εξυπηρετήσουν την ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Αναμφίβολα, τα είδη ραντεβού διαφέρουν και ανάλογα με αυτά θα προσαρμόσουμε και το σύνολο μας στο ανάλογο dress code. Για μία casual date night, είτε πρόκειται για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, σημαντικό είναι να επιλέξουμε ένα item το οποίο θα "κλέψει” τις εντυπώσεις, έτσι ώστε να επικρατεί ισορροπία στο look μας.

Μπορείς να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, ένα εντυπωσιακό top, ένα θηλυκό φόρεμα το οποίο θα συνδυάσεις με casual pieces όπως μπαλαρίνες ή jacket ή μπορείς να επιλέξεις μία ιδιαίτερη και θηλυκή φούστα. Ένα look που μπορείς να δημιουργήσεις με μία ιδιαίτερη φούστα επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της προσφέροντας μας έμπνευση για casual chic date nights.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία mini leather φούστα με animal print από τη Mango σε σκούρα λαδί απόχρωση την οποία συνδύασε αρμονικά με ένα one shoulder πλεκτό top σε nude απόχρωση, εξισορροπώντας έτσι τον bold χαρακτήρα της leather φούστας. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με pointy nude γόβες ενώ μια καλή εναλλακτική είναι ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες ή loafers εάν θέλεις το look σου να είναι περισσότερο άνετο.

Δες την εμφάνισή της

Η φούστα από τη Mango

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το look της με mini leather φούστα από τη Mango είναι ιδανικό για μία casual date night
Φούστα μίνι animal print, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ