Follow us

Τα 5 φορέματα που είναι ιδανικά για να φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη

Τα φορέματα που μπορείς να φορέσεις χειμώνα αλλά και άνοιξη

Τα 5 φορέματα που είναι ιδανικά για να φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα staple items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish και θηλυκό look για κάθε περίσταση.

Τις ημέρες του χειμώνα, δύσκολα θα επιλέξουμε να φορέσουμε ένα από τα φορέματα της συλλογής μας, η αλήθεια όμως είναι πως με το σωστό styling, όπως και layering, μπορούμε να φορέσουμε ένα φόρεμα το οποίο θα μας προσφέρει τους στιλιστικούς πόντους που επιθυμούμε ενώ ταυτόχρονα θα μας χαρίζει ζεστασιά. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να φορέσουμε ένα φόρεμα και να μην κρυώνουμε, οποιουδήποτε μήκους, αυτή την εποχή είναι το να φοράμε καλσόν και ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο θα διατηρεί τα πέλματα μας ζεστά.

Αρκετά από τα φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε αυτή την εποχή με καλσόν και ένα ζεστό πανωφόρι, μπορούμε να τα επιλέξουμε επίσης και κατά τους ανοιξιάτικους μήνες ή κατά τη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη, αρκεί να δημιουργήσουμε το κατάλληλο styling. Σεμιζιέ φορέματα, λεπτής ύφανσης κοντομάνικα πλεκτά ή blazer dresses είναι κάποιες από τις επιλογές μας για μία smart γκαρνταρόμπα που με μικρές αλλαγές στο styling μπορεί να μας εξυπηρετεί σε διάφορες εποχές του χρόνου.

Το φόρεμα που θα επέλεγες να φορέσεις αυτή την περίοδο με καλσόν και παλτό μπορείς να το φορέσεις την άνοιξη χωρίς καλσόν και με ένα λεπτό πανωφόρι όπως blazer, trench coat ή jacket ενώ τα παπούτσια που θα επιλέξεις πρόκειται επίσης να καθορίσουν απόλυτα το ανοιξιάτικο στιλ σου. Loafers, μπαλαρίνες ή μπότες με το κατάλληλο υλικό και χρώμα είναι κάποιες από τις επιλογές σου.

Παρακάτω διαλέξαμε πέντε φορέματα τα οποία μπορείς να φορέσεις τόσο όσο διανύουμε ακόμη την περίοδο του χειμώνα όσο και τη σεζόν Άνοιξη 2024.

Τα 5 φορέματα που επιλέξαμε

Φόρεμα με όψη καστόρ και κοσμήματα, Zara

Φόρεμα κοντό φουσκωτό μανίκι, Mango

Utility φόρεμα από σύμμεικτο μοντάλ, H&M

Πουά μίντι-μάξι καθημερινό φόρεμα με γυαλιστερή όψη, Marks & Spencer

Midi ριπ φόρεμα με τετράγωνο ντεκολτέ, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ