Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με το τζιν παντελόνι από τη Massimo Dutti που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει τις σιλουέτες με καμπύλες.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της έως σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεχωρίσει με το στιλ της. Όχι, επειδή υιοθετεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά επειδή έχει ανακαλύψει τι της αρέσει και τι όχι, τι ταιριάζει και τι όχι στη σιλουέτα της, συνεπώς φορά αποκλειστικά και μόνο ό,τι της αρέσει. Συχνά μάλιστα, προτείνει κάποια items, τα οποία κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Ακριβώς αυτό συνέβη και πρόσφατα με ένα Massimo Dutti τζιν παντελόνι που φόρεσε.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ένα look στο οποίο συνδύασε ένα πουλόβερ σε φούξια απόχρωση με ένα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα από τη Massimo Dutti και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μποτάκια από suede δέρμα.

Ένα παντελόνι "καμπάνα" ή flare ή bell botton όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη είναι σίγουρα ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο βασικότερος λόγος είναι πως αγκαλιάζει τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Συνεπώς, εάν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου με κομμάτια που όντως θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ σου, τότε ένα τζιν όπως αυτό της παρουσιάστριας είναι ιδανική επιλογή.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the item

Ψηλόμεσο τζιν skinny καμπάνα Massimo Dutti
Ψηλόμεσο τζιν skinny καμπάνα Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ