Follow us

Τα 3 blazer που θα αναβαθμίσουν οποιοδήποτε Valentine look

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις ένα blazer αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Υπάρχουν λίγα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τόσες διαφορετικές επιλογές συνδυασμών όπως και μια αυτόματη αναβάθμιση του συνόλου μας με το που τα φορέσουμε. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι αναμφίβολα τα blazers. Τα αγαπημένα μας σακάκια, μπορούν να ολοκληρώσουν το look μας σε κάθε πιθανή περίσταση δίνοντας ακριβώς την πινελιά που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να έχουμε δημιουργήσει ένα άψογα κομψό look.

Τα blazers είναι το go to item που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε event και να είμαστε απόλυτα σίγουρες για την κομψότητα, τη διαχρονικότητα, την στιλιστική ασφάλεια όπως και την αναβάθμιση που πρόκειται να προσφέρει στο outfit μας. Ένα blazer μας υπόσχεται πως οποιοδήποτε look μπορεί να είναι elevated χωρίς να έχουμε καμία δεύτερη σκέψη για το εάν επιλέξαμε το κατάλληλο πανωφόρι.

Με τη θερμοκρασία να είναι σύμμαχος μας στο να μπορέσουμε να φορέσουμε ένα blazer για πανωφόρι τη σημερινή βραδιά, τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, ένα ιδιαίτερο blazer μπορεί να μεταμορφώσει το look σας ενώ ένα κομψό κλασικό blazer πρόκειται να σου δώσει elegant τόνο στο σύνολο σου. Μπορείς να φορέσεις μία φούστα και ένα blazer ή να φορέσεις ένα φόρεμα και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα blazer και ένα ζευγάρι γόβες.

Παρακάτω επιλέξαμε τρία blazers από τη Zara τα οποία είναι ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όποιο κι αν είναι το στιλ σου. Ένα μεταλλιζέ χρυσό για bold εμφανίσεις, ένα έντονο κόκκινο και ένα chic μαύρο.

Τα blazers από τη Zara

Χρυσαφί blazer με βάτες, Zara

Εφαρμοστό blazer, Zara

Απλό blazer, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ