Follow us

Chic και safe σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα denim παντελόνι

Τα looks που μπορείς να φορέσεις στις day to night εμφανίσεις σου

Chic και safe σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα denim παντελόνι Splash News / Ideal Images

Το αγαπημένο μας blazer, το cozy πουλόβερ μας όπως και το άνετο και πάντα διαχρονικό denim παντελόνι μας είναι οι go to επιλογές μας τις ημέρες όπου προτεραιότητα μας είναι η άνεση χωρίς όμως να έχουμε στιλιστικά δημιουργική έμπνευση. Αναμφίβολα ένα τζιν παντελόνι είναι μία από τις "εύκολες λύσεις” όταν επιλέγουμε το outfit μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεται να είναι βαρετό. Παρακάτω θα σου δείξουμε looks από τα αγαπημένα μας fashion it girls, με denim παντελόνι τα οποία είναι εύκολα και πολύ stylish, ιδανικά για την καθημερινότητα σου.

Τα looks με ένα denim παντελόνι

Συνδύασε ένα denim παντελόνι με ένα cozy πουλόβερ, loafers και maxi πανωφόρι. Σε περίπτωση που το χρειάζεσαι ένα κασκόλ θα ολοκληρώσει ιδανικά το look σου.


Δημιούργησε ένα total black look φορώντας το μαύρο τζιν παντελόνι σου με μαύρο top, μαύρο leather jacket και μαύρα ankle boots.


Ένα ιδιαίτερο oversized blazer ταιριάζει ιδανικά με το τζιν παντελόνι σου. Φόρεσε το με skinny, καμπάνα, capri ή tailored παντελόνι και ανάλογα επέλεξε το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις.


Ένα από τα πιο κλασικά looks αυτή την εποχή είναι αυτό στο οποίο συνδυάζουμε το τζιν παντελόνι μας με ένα cozy μπουφάν. Το χειμερινό look ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα σκουφάκι και δερμάτινα ankle boots.


Τα denim on denim looks είναι μία από τις πιο ενημερωμένες τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν. Συνδύασε το τζιν παντελόνι σου με ένα τζιν jacket και κάνε layering με ένα leather jacket.


Το κλασικό styling combo πουκάμισο – σακάκι παίρνει μία casual chic νότα όταν συνδυάζεται με denim παντελόνι.


Τις ημέρες που θέλουμε να ντυθούμε άνετα και κομψά μπορούμε να επιλέξουμε ένα wide leg denim και να το ταιριάξουμε με ένα ζεστό πουλόβερ και ένα maxi παλτό για ένα άκρως classy look.


Ένα πανωφόρι σε midi γραμμή συνδυασμένο με ένα tailored τζιν και sneakers είναι ένα casual σύνολο που μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας μας.


Το αγαπημένο και πιο ιδιαίτερο παλτό μας ταιριάζει ιδανικά με ένα wide leg ή καμπάνα τζιν παντελόνι. Εάν είναι σκουρόχρωμο προτίμησε ένα παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση για να κάνει μία stylish αντίθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ