Follow us

Η Jennifer Lopez στηρίζει την ελληνική μόδα | Φόρεσε faux γούνα της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά

Η Jennifer Lopez με made in Greece γούνα.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Η Jennifer Lopez διανύει, ξανά, μία πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της ταινίας της αλλά και του μουσικού άλμπουμ "This Is Me...Now: A Love Story". Πηγή έμπνευσης για την ταινία, αλλά και το ομώνυμο άλμπουμ της pop star είναι κάποια γράμματα που της είχε γράψει ο Ben Affleck, τα οποία είχαν τίτλο "The Greatest Love Story Never Told".

Σε μία μόλις ημέρα μάλιστα, η Jennifer Lopez πραγματοποίησε τρεις δημόσιες εμφανίσεις σε μία εκ των οποίων υιοθέτησε την κορυφαία τάση της μόδας, δηλαδή το Mob wife trend. Πιο συγκεκριμένα, η pop star βρέθηκε στη Times Square της Νέας Υόρκης, φορώντας μία γκρι μπλούζα φούτερ με τζιν παντελόνι και μπεζ faux γούνα.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως είναι πως η γούνα της έχει την υπογραφή ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά. Όπως δημοσίευσε και η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Jennifer Lopez επέλεξε να φορέσει την Dynasty Faux Fur που ανήκει στη συλλογή "Broken is beautiful".

Το look της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez στηρίζει την ελληνική μόδα | Φόρεσε faux γούνα της σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά
Faux γούνα Vassia Kostara
Faux γούνα Vassia Kostara

Θα τη βρεις εδώ

Από την εμφάνιση της Jennifer Lopez αξίζει σίγουρα να κρατήσεις πως μία faux γούνα είναι ιδανική επιλογή πανωφοριού ακόμα και για casual περιστάσεις. Μπορείς δηλαδή να τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και μία φούτερ, όπως έκανε και η pop star ή με ό,τι άλλο αποφασίσεις να φορέσεις. Πρόκειται για ένα πολύ cozy πανωφόρι που θα αναβαθμίσει αμέσως μία casual εμφάνιση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ