Follow us

Τα πανωφόρια που θα φορέσουμε στο repeat την άνοιξη

Τα πανωφόρια που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε εποχή του χρόνου, πέρα από το καλοκαίρι, τα πανωφόρια παίζουν έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην γκαρνταρόμπα μας καθώς είναι εκείνα που ολοκληρώνουν την κάθε μας εμφάνιση χαρίζοντας μας στιλιστικούς πόντους αλλά και πρακτικότητα. Λίγο πριν το τέλος του χειμώνα και πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, οι περισσότερες από εμάς αναζητάμε τα πανωφόρια τα οποία θα αναδείξουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας ενώ θα καταφέρουν ταυτόχρονα να μας υποστηρίξουν στη θερμοκρασία που πρόκειται να έχουν οι εν λόγω μήνες.

Τα πανωφόρια που μπορούμε να προτιμήσουμε είναι διάφορα και διαφορετικά σε είδη και στιλ και καλύπτουν κάθε είδους γούστο όπως και κάθε πιθανή περίσταση. Καμπαρντίνες, jackets, cardigans, λεπτά μπουφάν, suede πανωφόρια και blazers είναι κάποιες από τις πιο stylish επιλογές μας που μπορούμε να συνδυάσουμε με φορέματα, φούστες, παντελόνια κάθε είδους όπως και σορτς. Τα πανωφόρια μας ολοκληρώνουν τα looks μας χαρίζοντας μας στιλ και ένα ιδιαίτερο ανοιξιάτικο outfit.

Στη συλλογή παρακάτω επιλέξαμε τα πιο κομψά και stylish πανωφόρια για να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη συλλογή σου και να ανανεώσεις τα σύνολα σου εύκολα και επιτυχημένα.

Τα πανωφόρια που ξεχωρίσαμε

Μακριά καπαρντίνα με ζώνη, Marks & Spencer

Blazer με μανίκι που μαζεύεται, Zara

Κλασική καμπαρντίνα με ζώνη, Massimo Dutti

Καπαρντίνα 100% σουέντ, Mango

Κροπ τζάκετ σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Τζιν μπουφάν, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ