Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε το πιο διάσημο παντελόνι της φετινής άνοιξης

Η Εβελίνα Νικόλιζα με το πιο cool παντελόνι της σεζόν.

MissBloom TEAM
evelina_nikoliza Instagram @evelina_nikoliza

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν διάφορα παντελόνια που έχουν πρωταγωνιστήσει στην επικαιρότητα της μόδας. Από τα παντελόνια σε loose γραμμή και τα capri pants έως τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια έχως το no pants trend, σχεδιαστές και brands φροντίζουν ώστε να μας προσφέρουν τα απαίτητα bottoms που θα κάνουν το καθημερινό μας ντύσιμο μία πιο εύκολη, αλλά και stylish υπόθεση. Φέτος την άνοιξη λοιπόν, πρόκειται να μας απασχολήσει ένα συγκεκριμένο στιλ παντελονιού, το οποίο φόρεσε πρόσφατα και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για τα παντελόνια με λεπτές κάθετες λευκές ρίγες, γνωστά και ως pinstripe trousers. Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε το εν λόγω trend, φορώντας ένα κοστούμι που αποτελείται από σακάκι και παντελόνι σε γκρι απόχρωση και λευκές κάθετες ρίγες. Το συνδύασε με λευκό t-shirt και sneakers, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και cool αποτέλεσμα.

Το look της Εβελίνας Νικόλιζα

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα παντελόνι που να είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις, τα pinstripe trousers είναι ιδανική επιλογή. Μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις, δηλαδή από το πρωί στο γραφείο έως τις casual βόλτες στην πόλη ή ακόμα και σε κάποια βραδινή έξοδο.

Editor's Picks

Παντελόνι με λεπτή ρίγα Pull and Bear

Παντελόνι tailoring με φαρδύ μπατζάκι και λεπτή ρίγα Bershka

Ψηλόμεσο κομψό παντελόνι H&M

Παντελόνι Zara

Παντελόνι με λεπτή ρίγα mat fashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ