Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Η άνετη cross body τσάντα που δεν αποχωρίστηκε στο ταξίδι της στην Ιταλία

Η άνετη τσάντα της

Ζέτα Μακρυπούλια | Η άνετη cross body τσάντα που δεν αποχωρίστηκε στο ταξίδι της στην Ιταλία Instagram

Τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας είναι σημαντικό να εκφράζουν το στιλ μας αλλά και να αντιπροσωπεύουν την καθημερινότητα και τις ανάγκες μας. Η πρακτικότητα που έχουν τα κομμάτια της συλλογής μας όπως και τα αξεσουάρ μας είναι κάτι το οποίο δε γίνεται να είναι αμελητέο καθώς αυτή είναι η πρωταρχική τους αξία και ύστερα η στιλιστική και η αισθητική. Συγκεκριμένα, στις τσάντες της συλλογής μας είναι εκεί όπου μπορούμε να το δούμε περισσότερο ξεκάθαρα, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες που πρόκειται να προκύψουν αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες πρόκειται να δώσουμε το παρών, επιλέγουμε να κρατάμε και την ανάλογη τσάντα.

Τις ημέρες όπου πρόκειται να περάσουμε πολλές από τις ώρες μας σε εξωτερικό χώρο ή τριγυρνώντας, μία μεγάλη και άνετη τσάντα πρόκειται να μας εξυπηρετήσει τόσο για να χωρέσει όλα τα πράγματα τα οποία θα χρειαστούμε όσο και για να έχουμε την άνεση να βάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα σε αυτήν. Όταν ταξιδεύουμε και στόχος μας είναι να εξερευνήσουμε ένα νέο μέρος, τα πράγματα τα οποία χρειαζόμαστε να έχουμε μαζί μας είναι αρκετά ενώ πέρα από μία ευρύχωρη τσάντα η οποία θα ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολα μας, σημαντικό είναι να είναι και μία άνετη τσάντα.

Στις περισσότερες από εμάς όταν σκεφτόμαστε μία ευρύχωρη τσάντα, συνήθως έρχεται στο μυαλό μας μία tote bag ή ένα σακίδιο καθώς το ένα εξυπηρετεί περισσότερο το στιλιστικό κομμάτι της εμφάνισης μας ενώ ένα σακίδιο παίζει έναν πιο πρακτικό ρόλο. Για να συνδυάσουμε την αισθητική με την άνεση, μία ακόμη επιλογή μας είναι μία oversized cross body τσάντα.

Την ιδανική τσάντα που συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια στο ταξίδι της στην Ιταλία. Όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, η μαύρη oversized cross body bag της ήταν εκείνη που επέλεξε να κρατήσει και να τη συνδυάσει με τα περισσότερα looks της, καθώς ταίριαζε με όσα φόρεσε.

Οι εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια

Η τσάντα από την Cos

Ζέτα Μακρυπούλια | Η άνετη cross body τσάντα που δεν αποχωρίστηκε στο ταξίδι της στην Ιταλία
Leather quilted oversized cross body bag, Cos


Ripple crossbody, Cos
Ripple crossbody, Cos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ