Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε τον αλάνθαστο στιλιστικό συνδυασμό με κομμάτια που έχεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου

Το minimal και απόλυτα κομψό look της Υβόννης Μπόσνιακ που μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε

Η Υβόννη Μπόσνιακ προτείνει πως να φορέσεις loafers σε βραδινή έξοδο του Σεπτεμβρίου ndp

Αναμφίβολα επιθυμούμε να διαμορφώνουμε το στιλ μας τόσο με ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία αντανακλούν το γούστο μας και την προσωπικότητα μας, όσο όμως και με staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία μας χαρίζουν τη δυνατότητα της ευελιξίας στα looks μας αλλά και της δυνατότητας να δημιουργούμε effortless chic outfits. Τα "απλά” και minimal fashion pieces που προτιμάμε μας προσφέρουν "αλάνθαστα” σύνολα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Συγκεκριμένα, κάποια styling combos μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις λόγω της διαχρονικότητας τους ενώ είναι looks που μπορούμε όλες μας να δημιουργήσουμε καθώς είναι με κομμάτια που δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το κλασικό "blue jeans, white shirt” είναι ένα styling combo που συγκαταλέγουμε στις περισσότερες των περιπτώσεων στις επιλογές μας, όταν αποφασίζουμε τι θα φορέσουμε. Το εν λόγω combo μπορούμε να το προτιμήσουμε όλες τις εποχές του χρόνου, διαλέγοντας ανάλογα διαφορετικά κομμάτια τα οποία το απαρτίζουν, όπως και διαφορετικό πανωφόρι αλλά και αξεσουάρ.

Το αλάνθαστο styling combo επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Υβόννη Μπόσνιακ, αποδεικνύοντας πως ένα casual chic look μπορεί να προτιμηθεί και σε μία βραδινή μας έξοδο. Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να φορέσει ένα wide leg denim παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό μακρυμάνικο top. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια ενώ το κόκκινο κραγιόν της έδινε την ιδιαίτερη βραδινή πινελιά που τελειοποίησε το outfit της.

Δες την εμφάνισή της

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε τον αλάνθαστο στιλιστικό συνδυασμό με κομμάτια που έχεις σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου

Get the look

Μπλούζα διπλή ντραπέ ριπ, Zara

Ψηλόμεσο τζιν σε φαρδιά γραμμή, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ