Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το πουκάμισο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα

Το κομψό all time classic πουκάμισο που όλες χρειαζόμαστε

Ραφαέλα Ψαρρού Instagram @rafaela_psarrou

Όσο πλησιάζουμε την άνοιξη τόσο περισσότερο έρχονται στο μυαλό μας αυτά τα οποία χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και τα κομμάτια τα οποία θα σταθούν επάξια ως staples της ανοιξιάτικης συλλογής μας. Τα πουκάμισα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας κάθε εποχή όπως και σε κάθε περίσταση που αναζητάμε ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα. Την εποχή της άνοιξης τα πουκάμισα που απαρτίζουν τη συλλογή μας επιστρέφουν στο προσκήνιο καθώς καλύπτουν τόσο την ανάγκη μας για ένα ελαφρύ top όσο και την ανάγκη μας για ένα μακρυμάνικο.

Η ποικιλία που είναι διαθέσιμη στην αγορά μπορεί να μας μπερδέψει, καθώς μας δίνονται επιλογές για διαφορετικές γραμμές, σχέδια αλλά και χρώματα πουκάμισων τα οποία μπορούν, ανάλογα και με το styling που θα επιλέξουμε, να μας χαρίσουν ένα διαφορετικό stylish outfit. Όσο μεγάλη όμως κι αν είναι η γκάμα επιλογών μας στα πουκάμισα, αυτά που πάντα θα τους έχουμε λίγο περισσότερη αδυναμία είναι αναμφίβολα τα κλασικά πουκάμισα. Τα πουκάμισα σε λευκό χρώμα όπως και τα ριγέ πουκάμισα ιδιαίτερα σε γαλάζιο χρώμα με λευκές ρίγες είναι μια από τις πιο κλασικές και elegant επιλογές μας ιδιαίτερα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Η Ραφαέλα Ψαρρού σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε το κλασικό πουκάμισο της γυναικείας γκαρνταρόμπας με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε ένα απόλυτα spring combo το οποίο αποτελούταν από γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι ανοιχτόχρωμης μπλε απόχρωσης και cross body τσαντάκι με αλυσίδα.


Δες την εμφάνισή της στο 4ο slide της συλλογής

Ριγέ πουκάμισα to get the look

Εφαρμοστό ριγέ πουκάμισο, Marks & Spencer

Πουκάμισο από ποπλίνα, H&M

Ριγέ πουκάμισο τύπου Oxford, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ