Follow us

Τα πιο κομψά φορέματα σε λουλουδάτα μοτίβα για day to night ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα floral φορέματα που θα φορέσεις ξανά και ξανά φέτος την άνοιξη.

floral foremata Splash News / Ideal Image

Εάν υπάρχει μία κατηγορία ρούχων που να μας θυμίζει αμέσως την εποχή της άνοιξης, τότε αυτή είναι σίγουρα τα floral φορέματα. Τα φορέματα σε χαρούμενα λουλουδάτα μοτίβα είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και έχουν διαχρονική αξία στη γκαρνταρόμπα μας. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, ενώ είναι πολύ κομψά και θηλυκά. Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τον στόχο σου, συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο κομψά floral φορέματα από τις νέες συλλογές των brands, αλλά και κάποια στιλιστικά ατοπήματα που χρειάζεται να αποφύγεις όταν τα φοράς.

Διαβάστε Επίσης

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις με τα φορέματα

1. Κάθε φορά που προσθέτεις ένα νέο φόρεμα στη συλλογή σου, χρειάζεται να διαβάζεις προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν στην ετικέτα για το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Κάθε ύφασμα απαιτεί διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης και σίγουρα δεν θέλεις να χαλάσεις κάποιο φόρεμα στο πλύσιμο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το σιδέρωμα. Το φόρεμα ως one-piece καλύπτει μεγάλο μέρος της εμφάνισής σου, γεγονός που σημαίνει πως εάν δεν είναι σωστά σιδερωμένο, δημιουργείται ένα ακαλαίσθητο και απεριποίητο αποτέλεσμα.

2. Εξίσου σημαντικό για μία κομψή εμφάνιση είναι να επιλέγεις τις σωστές γραμμές φορεμάτων. Παρατήρησε τη σιλουέτα σου και επίλεξε φορέματα που τονίζουν τα δυνατά της σημεία. Δοκίμασε διαφορετικά νούμερα μέχρι να καταλήεξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού εάν είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο θα δημιουργεί ένα αλλόκοτο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που φορέσεις ένα oversized φόρεμα, χρησιμοποίησε μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

Editor's Picks

Φόρεμα floral ανάγλυφο Mango

Φόρεμα ασύμμετρο λουλούδια Mango

Φόρεμα φλοράλ φουσκωτό μανίκι Mango

Φόρεμα σατέν φλοράλ Mango

Φόρεμα κοντό στρίφωμα σούρα Mango

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ Zara

Αμάνικο μίντι φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη Zara

Μίντι φόρεμα με γιακά Zara

Pistachio Shirt-Dress XXLOVE

Forest Shirt-Dress XXLOVE

Μακρύ φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και ανοίγματα στη μέση Helmi

Utility φόρεμα H&M

Φόρεμα με έναν ώμο από σύμμεικτο lyocell H&M

Φόρεμα από σατέν κρεπ H&M

Φόρεμα με σφηκοφωλιά H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ