Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Τα 2 διαφορετικά prints που συνδύασε και δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look

Τα δύο prints που πιθανότατα δεν θα σκεφτόμασταν να συνδυάσουμε σε ένα look

Αθηνά Οικονομάκου | Τα 2 διαφορετικά prints που συνδύασε και δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look Instagram

Για κάθε εποχή που διανύουμε, τα χρώματα και οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι διαφορετικές και αυτό έχει να κάνει τόσο με τα color trends που προτείνονται από τις τάσεις της μόδας όσο και από τις δημοφιλείς αποχρώσεις της εκάστοτε σεζόν. Πέρα από τα χρώματα και τις αποχρώσεις που προτιμάμε την κάθε διαφορετική εποχή, το ίδιο ισχύει και για τα μοτίβα που επιλέγουμε τα οποία διαφέρουν και εναλλάσσονται από εποχή σε εποχή.

Την εποχή της άνοιξης, τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας είναι κυρίως εκείνα τα οποία είναι πολύχρωμα, και έχουν έντονα ή παστέλ χρώματα. Πάραυτα χωρίς αμφιβολία, το pattern που προτιμάται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο την εποχή της άνοιξης είναι το floral pattern. Το floral μοτίβο είναι εκείνο το οποίο κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει την τιμητική του τους ανοιξιάτικους μήνες ενώ είναι σύνηθες να το βλέπουμε σε κάθε λογής χρωματικό συνδυασμό.

Οι περισσότερες από εμάς όταν συνδυάζουμε ένα floral pattern συνήθως επιδιώκουμε το υπόλοιπο σύνολο μας να κινείται σε ουδέτερους ή γήινους τόνους έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα. Εάν από την άλλη επιθυμούμε ένα statement look όπου θα είναι απόλυτα stylish τότε μπορούμε να συνδυάσουμε δύο διαφορετικά patterns μεταξύ τους σε ένα σύνολο.

Την έμπνευση για ένα stylish look με δύο διαφορετικά μοτίβα στο ίδιο look μας την χάρισε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να συνδυάσει μια μπλούζα με animal print ζέβρας σε μαύρους και λευκούς τόνους με μια φλοράλ φούστα με μαύρο φόντο και λευκά μεγάλα λουλούδια. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο καπέλο και μπότες.

Δες την εμφάνισή της

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Μπλούζα με βολάν, Η&Μ

Midi πλισέ φούστα με print, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ