Follow us

Τα παντελόνια που θα φορέσεις με άνεση και στιλ την άνοιξη και δεν είναι τζιν

Τα παντελόνια που θα αντικαταστήσουν επάξια τα τζιν στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα παντελόνια που θα φορέσεις με άνεση και στιλ την άνοιξη και δεν είναι τζιν Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή έχει τα hero pieces της, τα κομμάτια δηλαδή που αναδεικνύονται σε ήρωες της γκαρνταρόμπας μας για την εκάστοτε εποχή, καθώς είναι εκείνα τα οποία θα προτιμήσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά και εκείνα που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής μας, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο των staples.

Για την εποχή της άνοιξης, τα staples της γκαρνταρόμπας μας είναι χωρίς αμφιβολία τόσο τα φορέματα και οι φούστες, τα οποία μας χαρίζουν αέρινες και απόλυτα ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Πέρα όμως από τα θηλυκά αυτά items της συλλογής μας, τα τζιν παντελόνια είναι επίσης εκείνα τα οποία επιλέγουμε στις περισσότερες των εμφανίσεων μας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Τα τζιν παντελόνια μας χαρίζουν άνεση, ευελιξία κινήσεων ενώ μας "υπόσχονται” πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κάθε πιθανό styling combo. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων αλλά και δυνατοτήτων τους, τα τζιν παντελόνια προτιμώνται πολύ συχνά και γι’ αυτό μπορεί να είναι εύκολο να μας κουράσουν στιλιστικά, και επιθυμούμε να έχουμε άλλων ειδών παντελόνια στην κατοχή μας έτσι ώστε να εναλλάσσουμε το στιλ στις εμφανίσεις μας.

Για να μην καταφεύγεις πάντοτε στα τζιν παντελόνια, βρήκαμε τα καλύτερα παντελόνια τα οποία θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου ενώ πρόκειται να ανανεώσουν την spring capsule wardrobe σου.

Τα παντελόνια που διαλέξαμε

Παντελόνι carrot με πιέτες, Zara

Παντελόνι wideleg ζώνη, Mango

Παντελόνι cargo με φαρδιά μπατζάκια, Marks & Spencer

Παντελόνι carpenter με λεπτομέρεια ραφές, Massimo Dutti

Παντελόνι με κούμπωμα μπροστά, H&M

Wide leg παντελόνα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ