Follow us

Oscars 2024 | Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η λίγο "μιεχ" εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Οscars.

MissBloom TEAM
oscars 2024 Α.M.P.A.S.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashion lovers, τότε εκτός από τις εβδομάδες μόδας, στη διάρκεια των οποίων οι οίκοι παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν, υπάρχει μία ακόμα περίοδος του χρόνου που μπορεί να σου προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό. Ο λόγος για την "awards season", η κορύφωση της οποίας πραγματοποιείται όταν πραγματοποιηθούν τα Oscars μαζί με το αγαπημένο μας κόκκινο χαλί.

Διαβάστε Επίσης

Η 96η τελετή απονομής βραβείων Oscar έγινε στις 11/03 στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel. Εκτός από τους νικητές της βραδιάς, η μόδα πρωταγωνίστησε επίσης στο κόκκινο χαλί με τις καλεσμένες να κάνουν τις ενδυματολογικές επιλογές που θεωρούσαν πως είναι κατάλληλες για μία τόσο ξεχωριστή περίσταση.

Εκτός από fashion lover, εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το red carpet είναι σίγουρο πως θα έχεις σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου "εγώ τι θα φορούσα εάν με πήγαινα ποτέ στα Oscar;". Σίγουρα, πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό dress code, με το οποίο βέβαια μπορείς να πειραματιστείς αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να δείξεις σεβασμό και προσοχή.

Στο κόκκινο χαλί της 96η τελετής για την απονομή των βραβείων, υπήρχαν κάποιες καλεσμένες που πραγματοποίησαν αμφιλεγόμενες εμφανίσεις. Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή το look τους θύμιζε μόδα περασμένων δεκαετιών, ή επειδή η γραμμή του ρούχου δεν κολάκευε ή δεν εφάρμοζε σωστά στη σιλουέτα. Υπήρχαν και περιπτώσεις που το glam είχε μία δόση μη επιθυμητής υπερβολής, αλλά και περιπτώσεις που το look θύμιζε "ονειρευόμουν για χρόνια να περπατήσω στο κόκκινο χαλί των Oscar και τώρα αποφάσισα να το ζήσω".

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, όπως αναφέρουμε συχνά, το στιλ είναι ένας τρόπος έκφρασης, τα στιλιστικά ατοπήματα και ο πειραματισμός είναι μέρος του ταξιδιού που κάνουμε για να ανακαλύψουμε τι μας αρέσει και τι όχι, τι μας ταιριάζει και τι όχι όσον αφορά στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από τις λιγότερο αγαπημένες μας εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Δες εδώ κάποιες από τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ