Follow us

Oscars 2024 | Τα 3 trends που ξεχωρίσαμε και θα φορέσουμε την άνοιξη

Τα 3 trends που θα επηρεάσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας

Oscars 2024 | Τα 3 trends που ξεχωρίσαμε και θα φορέσουμε την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Σε κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, η βραδιά των βραβείων Oscar είναι μία από τις πιο αγαπημένες βραδιές που περιλαμβάνει λάμψη, μόδα αλλά και fashion inspo για το πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τα looks που είδαμε και τα trends που προτάθηκαν, στις καθημερινές εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η haute couture και τα archive κομμάτια που βλέπουμε να φοράνε οι λαμπερές celebrities μας εμπνέουν για τις γραμμές που πρόκειται να φορέσουμε αλλά και για τα key trends που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν. Στο red carpet των φετινών βραβείων ξεχωρίσαμε τρία major trends τα οποία πρόκειται να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Διαβάστε Επίσης

Τα 3 trends που ξεχωρίσαμε από τα red carpet των Oscar

Peplum σιλουέτες

Οι peplum σιλουέτες πρωταγωνίστησαν σε looks των A list ηθοποιών όπως η Emma Stone και η Florence Pugh. Το top μέρος του φορέματος τους ήταν αποτελούμενο από structured υφάσματα, με σχέδια που προσθέτουν ένα "γλυπτικό" στοιχείο σε ένα ρούχο, προσδίδοντας ένα ρομαντικό look. Πρόκειται να τα φορέσουμε σε tops όπως και σε φορέματα τη φετινή άνοιξη.

Emma Stone

Florence

Φιόγκοι

Έχοντας αντιληφθεί την επικράτηση των φιόγκων σε αξεσουάρ στις ενημερωμένες εμφανίσεις των fashion lovers, οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με πρωταγωνιστή έναν statement φιόγκο ήρθαν για να επιβεβαιώσουν το bow trend για την άνοιξη.

oscars

Off shoulder φορέματα

Easy going στο styling, θηλυκά, elegant αλλά και ιδανικά τόσο για looks στο red carpet όσο και στην καθημερινότητα μας. Μπορούμε να επιλέξουμε τόσο off shoulder φορέματα και να τα συνδυάσουμε με bold κοσμήματα για ένα statement look, όσο και off shoulder tops τα οποία μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τζιν παντελόνια για ένα casual girly look.

Oscars
Oscars

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ