Follow us

Female empowerment | Τα πιο δυναμικά παπούτσια από την Tsakiris Mallas

Καλύπτοντας όλες τις γυναικείες πτυχές, η Tsakiris Mallas προτείνει μία δυναμική γκάμα παπουτσιών εμπνευσμένη από την γυναικεία αυτοπεποίθηση.

MissBloom TEAM
Tsakiris Mallas Courtesy of Tsakiris Mallas

Οι νέες αφίξεις της Tsakiris Mallas περιλαμβάνουν μία πληθώρα διαφορετικών επιλογών για κάθε γυναίκα. Καλύπτοντας όλες τις γυναικείες πτυχές, η Tsakiris Mallas προτείνει μία δυναμική γκάμα παπουτσιών εμπνευσμένη από την γυναικεία αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσιάζει μία σειρά από sexy high-heels για statement εμφανίσεις, all-time-classics για εκείνες που αγαπούν την φινέτσα και την κομψότητα στην καθημερινότητά τους, και φυσικά μοναδικές slingback γόβες φτιαγμένες από συνδυασμό ψάθινης πλέξης και δέρματος.

Sexy High-Heels για statement εμφανίσεις:

Η Tsakiris Mallas προτείνει από την leather συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024, μία σειρά από έντονα και vibrant χρώματα για sexy looks. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει φούξια, ροζ, ηλεκτρίκ, κίτρινο, και πορτοκαλί καστόρι και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το χρυσό, ασημί και μαύρο δέρμα.

Female empowerment | Τα πιο δυναμικά παπούτσια από την Tsakiris Mallas

Για εκείνη που αγαπά τα all-time-classics:

Τα συγκεκριμένα slingbacks, προσδίδουν άνεση και φινέτσα ενώ επίσης, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ιδιαίτερα αυτά παπούτσια, ξεχωρίζουν από τα κλασσικά μονόχρωμα slingbacks καθώς συνδυάζουν τη διχρωμία του μπεζ και μαύρου δέρματος, ενώ παράλληλα διατηρούν την κομψότητα και τη λιτότητα σε ισορροπία. Πλαισιώνουν θαυμάσια οποιοδήποτε corporate outfit λόγω της sleek τους σιλουέτας ενώ, παράλληλα οι ήσυχες γραμμές, προσδίδουν την αυστηρότητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο look.

Tsakiris Mallas

Slingback γόβες από συνδυασμό ψάθινης πλέξης και δέρματος:

H Tsakiris Mallas δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια με πρωταρχικό της μέλημα την ανάδειξη της γυναικείας φινέτσας. Οι συγκεκριμένες slingback γόβες αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας καθώς αγκαλιάζουν το πόδι με λεπτεπίλεπτα δερμάτινα λουράκια που κλείνουν στο πλάι με διακριτική αγκράφα. Τα αγαπημένα αυτά παπούτσια, καταλήγουν σε μυτερή σιλουέτα και στέκονται σε λεπτό τακούνι αγκαλιάζοντας την πιο κομψή πλευρά της κάθε γυναίκας. Τέλος, είναι διακοσμημένα με μεταλλική αγκράφα σε χρυσό χρώμα, η οποία είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος της γόβας, η οποία προσδίδει μία διακριτική λάμψη.

Tsakiris Mallas
Tsakiris Mallas

Ανακαλύψτε όλα τα νέα σχέδια της Tsakiris Mallas εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ