Follow us

5 denim κομμάτια από τη νέα συλλογή της Pink Woman που θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή fashionista

Η νέα denim collection της Pink Woman θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη γκαρνταρόμπα που ονειρεύεσαι.

Pink Woman Pink Woman

Denim παντελόνια και πουκάμισα. Denim φορέματα και φούστες. Denim πουκάμισα και total looks. Το σίγουρο είναι πως το εν λόγω ύφασμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ανοιξιάτικου στιλ και όχι άδικα. Κομψό και διαχρονικό, ασυναγώνιστα cool και ευέλικτο, το denim είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Υπάρχει κάτι που αγαπάμε περισσότερο από το denim; Τα ελληνικά brands, όπως η Pink Woman που αφουγκράζονται την ανάγκη μας για περισσότερα ποιοτικά και πολύ κομψά denim κομμάτια.

5 denim κομμάτια από τη νέα συλλογή της Pink Woman που θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή fashionista

Η Pink Woman λοιπόν δημιούργησε μία denim collection που αποτελείται από όλα τα denim κομμάτια που αξίζει να έχεις στην ανοιξιάτικη shopping list σου. Για να σε βοηθήσουμε ωστόσο, συγκεντρώσαμε τα πέντε απόλυτα must have κομμάτια σε denim ύφασμα που θα σε κάνουν να νιώσεις ως η πιο κομψή fashionista.

Pink Woman

#1 Denim παντελόνι

Η λίστα δεν θα μπορούσε να μην ξεκινά με το διαχρονικά αγαπημένο μας denim παντελόνι. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου ή ο σωματότυπος σου, πάντα θα μπορείς να βρεις το ιδανικό denim παντελόνι για εσένα. Πολύτιμη βοήθεια στην ανανέωση της συλλογή σου είναι η denim συλλογή της Pink Woman, που μας προσφέρει τζιν παντελόνια σε διαφορετικές γραμμές, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Pink Woman

#2 Denim πουκάμισο

Ένα εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο κομμάτι είναι επίσης το denim πουκάμισο. Μπορείς να δημιουργήσεις double denim σύνολα, συνδυάζοντας το με παντελόνια ή φούστες από το ίδιο υλικό, αλλά και να δημιουργήσεις layering, φορώντας το κάτω από μπλούζες ή φορέματα. Σε κάθε περίπτωση, το denim πουκάμισο είναι η προσθήκη στη ντουλάπα σου που θα ευχαριστηθείς να φοράς.

Pink Woman

#3 Denim μπουφάν

Όταν αναρωτιόμαστε "ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι για την άνοιξη;", το denim μπουφάν είναι η απόλυτη απάντηση. Ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, είναι άνετο και σούπερ cool. Ευτυχώς για όλες μας, η νέα denim collection της Pink Woman προσφέρει πολλές επιλογές σε τζιν μπουφάν για να επιλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο.

Pink Woman

#4 Denim φόρεμα

Αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι επίσης το denim φόρεμα, το οποίο πρωταγωνιστεί επίσης στη denim collection της Pink Woman. Λειτουργεί ως την safe και πολύ κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο outfit χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στις χαλαρές βόλτες στην πόλη έως τη βραδινή έξοδο με μεγάλη επιτυχία. Επίσης, σου προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσεις αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια σε ποικίλες αποχρώσεις και μοτίβα για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Pink Woman

#5 Denim φούστα

Τα τελευταία χρόνια, η denim φούστα είναι ένας από τους leaders του ανοιξιάτικου ντυσίματος και όχι άδικα. Έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το τζιν παντελόνι, λειτουργώντας ως μία πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του. Mini, midi ή maxi, με σκίσιμο ή όχι, η denim φούστα είναι δεδομένο πως θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για day to night περιστάσεις. Η Pink Woman έχει φροντίσει να σου προσφέρει αρκετά σχέδια σε denim φούστες, ώστε να επιλέξεις τις αγαπημένες σου για την εκάστοτε περίσταση.

Pink Woman

Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη στα πάνω από 100 καταστήματα Pink Woman και στο online shop www.pinkwoman-fashion.com.

Editor's Picks

Ντένιμ overshirt με ξέφτια Pink Woman

Baggy ντένιμ Pink Woman

Midi ντένιμ φόρεμα με άνοιγμα Pink Woman

Cargo ντένιμ Pink Woman

Ντένιμ πουκάμισο με τσέπη Pink Woman

The marine wide leg ντένιμ με ξέφτια Pink Woman

The marine ντένιμ κιλότ με ξέφτια Pink Woman

Maxi ντένιμ φούστα με άνοιγμα Pink Woman

Μίνι ντένιμ φόρεμα με φερμουάρ Pink Woman

Midi ντένιμ φούστα σε Α γραμμή Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ