Follow us

Massimo Dutti | Η διαχρονική πολυτέλεια αντανακλάται στη νέα συλλογή του brand

Η νέα Limited Edition SS24 Collection της Massimo Dutti προβάλλει κάθε πτυχή του νέου visual universe του brand.

MissBloom TEAM
Massimo Dutti

Με μια προσεκτική επιλογή διαχρονικών ενδυμάτων, νέους όγκους και εξαιρετικά υλικά, η νέα Limited Edition SS24 Collection της Massimo Dutti προβάλλει κάθε πτυχή του νέου visual universe του brand.

Massimo Dutti | Η διαχρονική πολυτέλεια αντανακλάται στη νέα συλλογή του brand

Η Massimo Dutti, με την τολμηρή δέσμευσή της στην ένωση μόδας και τέχνης, όχι μόνο αμφισβητεί τους καθιερωμένους κανόνες της βιομηχανίας καθημερινής ένδυσης, αλλά προσφέρει επίσης μια διεισδυτική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία και την επιμονή της σε αξίες όπως η διαχρονικότητα και η αποκλειστικότητα.

Massimo Dutti

Η συλλογή προκύπτει από την αισθητική και διαλεκτική εξέλιξη του brand. Η γυναικεία συλλογή ξεπερνά τη μόδα, είναι ένα καλλιτεχνικό ταξίδι που παροτρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάζουν την παρούσα στιγμή, σε όλες τις αποχρώσεις της.

Massimo Dutti

Constructed σχέδια, wrap around σιλουέτες και premium υφάσματα. Η δεξιοτεχνία λάμπει μέσα από τις λεπτές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν κάθε κομμάτι.

Massimo Dutti

Από βαθύ jet black έως απαλούς nude τόνους και ζωηρό cherry red, η ποικιλία στην χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τόσο τις τρέχουσες τάσεις όσο και το πλούσιο φάσμα αποχρώσεων που συναντάμε στη σύγχρονη κοινωνία.

Massimo Dutti

Στην ανδρική συλλογή LIMITED EDITION, η Massimo Dutti παρουσιάζει εμβληματικά κομμάτια που ενσωματώνουν την ουσία της μοντέρνας σιλουέτας. Η Massimo Dutti επιλέγει τη συγκρατημένη πολυτέλεια, αποφεύγοντας τις τάσεις που οδηγούν στην υπερβολή για να επικεντρωθεί στην προσεγμένη δεξιοτεχνία και σε ποιοτικά υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα σχέδια απαράμιλλης ποιότητας. Η συλλογή προσφέρει βασικά κομμάτια για τον εκλεπτυσμένο κομψό άνδρα που γνωρίζει τι θέλει, όλα αποδομένα σε μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα.

Massimo Dutti

Τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την αλληλεπίδραση όγκων και υφών, μερικές φορές τραβώντας την προσοχή και άλλες φορές αποπνέοντας λεπτή κομψότητα.

Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ