Follow us

Τα denim jackets που ταιριάζουν με κάθε ανοιξιάτικο outfit

Τα casual chic denim jackets που θα ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Τα denim jackets που ταιριάζουν με κάθε ανοιξιάτικο outfit Splash News / Ideal Images

Λίγα fashion items της γκαρνταρόμπας μας αξίζουν τον χαρακτηρισμό "επένδυση”, όπως ένα denim jacket, κλασικό διαχρονικό, cool αλλά και ικανό να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα casual elegant look, είναι ξεκάθαρα στην κατηγορία των wardrobe επενδύσεων όπως και απαραίτητο για να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe. Εδώ και αρκετές δεκαετίες, το denim jacket δεν έχει χάσει καθόλου από την στιλιστική του αξία ενώ πολύ συχνά παρατηρούμε τις πιο ενημερωμένες fashion lovers να το προτιμούν στις εμφανίσεις τους και να δημιουργούν διαφορετικά style combos εμπνέοντας μας για stylish ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του denim υφάσματος είναι το ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας όπως και σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών. Έτσι, δεν μας περιορίζει καθώς μπορούμε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως να επωφεληθούμε από την στιλιστική και αισθητική του αξία. Κάτι ακόμα είναι αναμφίβολα το ότι αποτελεί πασπαρτού κομμάτι της συλλογής μας καθώς μπορούμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια να το συνδυάσουμε με κάθε απόχρωση, ανοιχτόχρωμη όπως και σκουρόχρωμη αλλά και με κάθε pattern που επιθυμούμε.

Παρακάτω επιλέξαμε 5 + 1 denim jackets τα οποία μπορείς να εντάξεις με ευκολία και στιλ στα σύνολα σου και να τα ευχαριστηθείς στο repeat την εποχή της άνοιξης όπως και του καλοκαιριού.

Τα denim jackets που επιλέξαμε

Denim jacket, Zara

Τζιν τζάκετ από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Τζιν μπουφάν με δετή ζώνη, H&M

Τζάκετ denim crop δίχρωμο, Mango

Τζιν bomber τζάκετ rinse wash, Massimo Dutti

Τζιν κροπ τζάκετ, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ