Follow us

Οι stylish τρόποι με τους οποίους φόρεσαν το animal print trend οι Ελληνίδες celebrities

Όλοι οι τρόποι που έχουν εντάξει στις εμφανίσεις τους το πιο hot trend της άνοιξης

Οι stylish τρόποι που έχουν εντάξει οι Ελληνίδες celebrities το animal print trend στα looks τους Instagram

Για κάθε εποχή που διανύουμε, τα χρώματα και οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι διαφορετικές και αυτό έχει να κάνει τόσο με τα color trends που προτείνονται από τις τάσεις της μόδας όσο και από τις δημοφιλείς αποχρώσεις της εκάστοτε σεζόν. Πέρα από τα χρώματα και τις αποχρώσεις που προτιμάμε την κάθε διαφορετική εποχή, το ίδιο ισχύει και για τα μοτίβα που επιλέγουμε τα οποία διαφέρουν και εναλλάσσονται από εποχή σε εποχή.

Την εποχή της άνοιξης, τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας είναι κυρίως εκείνα τα οποία είναι πολύχρωμα, και έχουν έντονα ή παστέλ χρώματα. Πάραυτα χωρίς αμφιβολία, το pattern που προτιμάται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο την εποχή της άνοιξης είναι το floral pattern. Για τη φετινή άνοιξη όμως, τα patterns τα οποία θα μας απασχολήσουν δεν θα είναι μόνο τα λουλουδάτα florals αλλά και τα animal prints με το λεοπάρ να πρωταγωνιστεί στις ενημερωμένες εμφανίσεις των fashion it girls. Το leopard print επανασυστήθηκε μέσω του mob wife trend, όπου εκεί το είδαμε κυρίως σε γούνες και φορέματα, και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει για να μείνει στην γκαρνταρόμπα μας, τόσο το λεοπάρ όσο και τα υπόλοιπα animal prints.

Διαβάστε Επίσης

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν υιοθετήσει την hot statement τάση των animal prints με τρόπο που ταιριάζει στο στιλ τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks τους για να σου χαρίσουμε έμπνευση για το πώς να εντάξεις την animal print ανοιξιάτικη τάση στα σύνολα σου.

Τα ανοιξιάτικα stylish looks των Ελληνίδων celebrities

Τζένη Θεωνά

Βάσια Κωσταρά

Σοφία Καρβέλα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αθηνά Οικονομάκου


Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Ελένη Μενεγάκη


Λένα Δροσάκη


Ναταλία Γερμανού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ