Follow us

Κομψό, ευέλικτο και διαχρονικό | Πώς αυτό το "βαρετό" must have της γυναίκειας γκαρνταρόμπας ταιριάζει σε κάθε περίσταση

Τα chic looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση

Οι επίκαιροι τρόποι για να φορέσεις τα πουκάμισά σου την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι τόσο διαχρονικά όσο είναι ένα λευκό πουκάμισο. Ευέλικτο στιλιστικά και πάντα κομψό, το λευκό πουκάμισο αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αμέτρητους στιλιστικούς συνδυασμούς με αυτό για κάθε πιθανή περίσταση. Η άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, είναι αναμφίβολα οι εποχές όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα με ένα πουκάμισο και το "βαρετό" must have της γκαρνταρόμπας μας να λάμψει.

Όπως είναι αναμενόμενο, πολλές είναι οι fashionistas που επιλέγουν φέτος την άνοιξη το εν λόγω staple στις εμφανίσεις τους χαρίζοντας μας extra έμπνευση για το πώς να το εντάξουμε με ακόμη πιο ενδιαφέροντες τρόπους στις εμφανίσεις μας και πάντοτε να αποπνέει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Εάν λοιπόν κι εσύ έχεις ήδη εξαντλήσει τα περισσότερα "απλά" σύνολα που μπορέις να δημιουργήσεις με ένα λευκό πουκάμισο, τότε τα παρακάτω looks θα σου υπενθυμίσουν πως μόνο βαρετό δεν μπορεί να είναι και ότι είναι must have στη συλλογή μας για αρκετούς λόγους.

Πώς να φορέσεις το λευκό πουκάμισο με στιλ

Λευκό πουκάμισο + tailored παντελόνι + μπαλαρίνες


Λευκό πουκάμισο + τζιν φούστα + πέδιλα / μπαλαρίνες


Λευκό πουκάμισο ως πανωφόρι + λευκό τοπ + loose denim παντελόνι + μπαλαρίνες / loafers


Λευκό πουκάμισο + λευκή midi/ maxi φούστα + mules/ ballet flats


Λευκό πουκάμισο + λευκό τοπ + maxi φούστα + mules/ ballet flats / loafers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ