Follow us

Δέσποινα Βανδή | Το stylish παντελόνι της είναι το πιο cool bottom για να φορέσεις την άνοιξη

Η λεπτομέρεια στο σύνολο της Δέσποινας Βανδή που ξεχώρισε

Δέσποινα Βανδή NDP Photo Agency

Αναμφίβολα επιθυμούμε να διαμορφώνουμε το στιλ μας με ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία αντανακλούν το γούστο μας και την προσωπικότητα μας χωρίς όμως να ξεχνάμε τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία μας χαρίζουν τη δυνατότητα της ευελιξίας στα outfits μας αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργούμε effortless chic looks. Τα "απλά” και minimal fashion pieces που προτιμάμε μας προσφέρουν "αλάνθαστα” σύνολα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που μας εξυπηρετεί στις day to night εμφανίσεις μας όπως και σε κάθε περίσταση, casual ή formal. Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι για τις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, τις απογευματινές μας βόλτες όπως και τις βραδινές μας εξόδους. Τα denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας κάθε χρονιά όπως και κάθε εποχή είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της συλλογής μας το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά ρούχα της συλλογής μας με στιλιστική ευκολία και ασφάλεια.

Κι ενώ οι επιλογές που έχουμε σε γραμμές τζιν παντελονιών είναι πολλές ανάλογα με το γούστο και το στιλ μας, έχουμε επιλογή και στο χρώμα το οποίο θα επιλέξουμε το οποίο επίσης θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου μας. Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να δημιουργήσει ένα minimal casual look όπου πρωταγωνιστής του ήταν το παντελόνι που διάλεξε.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα τζιν παντελόνι σε χακί απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα tank top μαύρου χρώματος. To look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers, cross body τσαντάκι μαύρου χρώματος και jockey hat.

Δες την εμφάνισή της

Δέσποινα Βανδή | Το stylish παντελόνι της είναι το πιο cool bottom για να φορέσεις την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ