Follow us

Τα εύκολα και κομψά μεταβατικά σύνολα της εποχής που θέλουμε να αντιγράψουμε από τις fashionistas

Τα σύνολα που θα σε βοηθήσουν να διανύσεις με στιλ την περίοδο μεταξύ της άνοιξης και του καλοκαιριού

Τα εύκολα και κομψά μεταβατικά σύνολα της εποχής που θέλουμε να αντιγράψουμε από τις fashionistas Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν ποια θα είναι εκείνα τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας και ποια είναι τα κομμάτια τα οποία δεν πρέπει να λείψουν για να μπορούμε να δημιουργούμε ενημερωμένα looks. Τα ιδιαίτερα fashion pieces τα οποία αξίζει να έχουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας όπως τα basic κομμάτια της συλλογής μας είναι εκείνα τα οποία πρόκειται να επικρατήσουν στα outfits μας την εποχή που διανύουμε, δήλαδη της άνοιξης λίγο πριν το καλοκαίρι.

Οι περισσότερες από εμάς επιθυμούμε να μην δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα όταν δημιουργούμε τα καθημερινά σύνολα μας και να προτιμάμε απλά και όχι "δύσκολα" looks. Ακόμη κι αν μας χαροποιεί η διαδικασία δημιουργίας κομψών και stylish outfits υπάρχουν κάποιες μέρες όπου οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν να μετατρέψουν αυτή τη διαδικασία σε αγχωτική ή και λόγω αυτού να δημιουργήσουμε σύνολα τα οποία δεν μας εμπνέουν ιδιαίτερα αλλά και δεν μας χαρακτηρίζουν.

Σημαντικό για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις ημέρες με στιλιστική επιτυχία είναι αναμφίβολα οι fashionistas οι οποίες μας χαρίζουν fashion inspo έτσι ώστε με ευκολία να μας έρχονται στο μυαλό εύκολα styling combos με must have's της γκαρνταρόμπας μας. Κομψά και εύκολα να δημιουργηθούν, τα fashion combos που σου προτείνουμε είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις για τις περισσότερες των περιπτώσεων αυτή την εποχή όπως και των καλοκαιρινών περιστάσεων. Τα σύνολα που επιλέξαμε μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα αλλά και να τα συνδυάσεις με περισσότερο summer τρόπο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα looks που ξεχωρίσαμε








Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ