Follow us

5 συμβουλές μόδας για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά #ootd τον Νοέμβρη

Χρήσιμες συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου.

street style splash news / ideal image

Έχοντας μόλις υποδεχτεί τον Νοέμβριο, έχουμε μία νέα ευκαιρία να ανανεώσουμε το στιλ μας και να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά looks στην καθημερινότητά μας. Για ακόμα μία φορά, τα προφίλ των fashionistas στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram είναι η έμπνευση που χρειαζόμαστε. Κάνοντας λοιπόν μερικά clicks στα accounts τους, ξεχωρίσαμε παρακάτω πέντε συμβουλές μόδας για να κάνεις upgrade στο σιτλ σου αυτό τον μήνα.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσθεσε χρώμα στο στιλ σου: Εάν αγαπάς τις ουδέτερες αποχρώσεις, που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα, ωστόσο θέλεις να ανανεώσεις το ντύσιμό σου με κάποια πιο έντονα χρώματα, ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες σε cherry red απόχρωση είναι ιδανική επιλογή. Κάπως έτσι, θα υιοθετήσεις το color trend της σεζόμ, που είναι το κόκκινο, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνεις πιστή στην αισθητική σου.

Πες ΝΑΙ στο layering: Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως διανύουμε τον Νοέμβριο, ωστόσο η θερμοκρασία είναι ακόμα κάπως άστατη. Για να ντυθείς κομψά και να προστατευτείς από τις εν λόγω εναλλαγές, προτείνουμε να κάνεις layering στα σύνολά σου. Συνδύασε πουκάμισα, ζακέτες και σακάκια, πρόσθεσε μπλούζες μέσα από τα φορέματά σου, ή ζιβάγκο μέσα από τα πουκάμισα για ένα cozy αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που νιώθεις πως ζεσταίνεσαι, αρκεί να αφαιρέσεις κάποιο από αυτά τα items.

Δημιούργησε μονοχρωματικά outfits που δεν είναι μαύρα: Για παράδειγμα, ένα total brown σύνολο είναι τέλειο για την περίοδο του φθινοπώρου. Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ δημιουργούν ένα πολύ κομψό αλλά και σοφιστικέ αποτέλεσμα. Επίσης, τα μονοχρωματικά σύνολα είναι κατάλληλη επιλογή για τις ημέρες που αναρωτιέσαι τι να φορέσεις και δεν έχεις ιδιαίτερη στιλιστική έμπνευση.

Φόρεσε το κοστούμι σου με sneakers: Σίγουρα, αυτή δεν είναι μία νέα συμβουλή μόδας. Ωστόσο, φέτος το φθινόπωρο αξίζει όντως να την ακολουθήσεις.

Ο cool τρόπος για να φορέσεις τις mini φούστες σου: Τους τελευταίους μήνες, οι fashionistas προτείνουν να συνδυάσεις τις mini φούστες σου με loafers και να προσθέσεις ένα ζευγάρι κάλτσες, δημιουργώντας ένα πιο preppy αποτέλεσμα. Αυτό είναι και ένα από τα αγαπημένα στιλιστικά hacks της Hailey Bieber.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ