Follow us

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert | Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

Κατερίνα Ευαγγελινού Βασίλης Μαντάς

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία λίστα που να περιλαμβάνει όλους τους λόγους, για τους οποίους είμαστε λάτρεις της μόδας, σίγουρα δεν θα ξέραμε τι να πρωτοαναφέρουμε. Ο σημαντικότερος από όλους τους λόγους ,ωστόσο, είναι πως μας κάνει να αισθανόμαστε κομψές και με μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από την εποχή ή την περίσταση. Καθώς, μάλιστα, διανύουμε μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, την άνοιξη, η διάθεση για στιλιστική ανανέωση ανεβαίνει.

Ποια είναι τα βήματα που χρειάζεται να κάνουμε για να εμπλουτίσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας με νέα, κομψά κομμάτια; Αρχικά, να ενημερωθούμε για τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας και στη συνέχεια να ανακαλύψουμε έναν προορισμό για online shopping, που συγκεντρώνει κάθε νέο trend της σεζόν, αλλά και διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Έναν προορισμό όπως το answear.gr, τον κορυφαίο προορισμό για online αγορές με επιλεγμένα προϊόντα και περιορισμένες συλλογές σε πάνω από 600 επώνυμα premium brands.

Γνωρίζουμε λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις της εποχής, γνωρίζουμε από που θα κάνουμε τις καλύτερες και πιο έξυπνες αγορές, τι μένει; Η στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Κάπου εδώ, έρχεται η Κατερίνα Ευαγγελινού, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας total looks από το answear.gr για τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις, αποδεικνύοντας πως μπορούμε να είμαστε κομψά και προσεγμένα ντυμένες 24/7.

Στο γραφείο

Εάν κάθε φορά που φέρνεις στον νου σου το office style σου, σκέφτεσαι αυτομάτως μουντές αποχρώσεις και κάπως αναμενόμενες επιλογές, φέτος την άνοιξη αξίζει να αναθεωρήσεις. Πιο συγκεκριμένα προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Ευαγγελινού και να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα κοστούμι σε χαρούμενο χρώμα όπως το ροζ, που είναι ταυτόχρονα φρέσκο και κομψό.

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert | Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Σακάκι Victoria Beckham Τσάντα Karl Lagerfeld, Δερμάτινα γοβάκια Steve Madden, Παντελόνι από μείγμα μαλλιού Karl Lagerfeld

Η fashionista συνδύασε το πολύ σύγχρονο κοστούμι της με τσάντα και ψηλοτάκουνες slingback γόβες σε λιλά απόχρωση, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα color blocking αποτέλεσμα. Εάν υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο look της, αυτό είναι σίγουρα το πουκάμισο. Η Κατερίνα Ευαγγελινού επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ πουκάμισο σε 70s αισθητική και pastel αποχρώσεις που είναι μία πρόταση που θα σε κάνει να νιώθεις fashionista ακόμα και στο γραφείο.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Πουκάμισο Marella

κατερίνα ευαγγελινού

Διακοσμητικό βάζο House Nordic, Εβδομαδιαίο ημερολόγιο Printworks Weekly Planner, Σύνολο βιβλίων Little Guides to Style III, Emma Baxter-Wright, English, Αρωματικό κερί Max Benjamin White Pomegranete, Διαχυτής αρώματος Ipuro Classic Blanc

Στην πόλη

Η άνεση και η κομψότητα είναι οι δύο βασικοί γνώμονες με βάση τους οποίους επιλέγουμε τα ρούχα που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας. Κυρίως όταν αυτά αφορούν το casual dressing, χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε επιλογές που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και προσεγμένες κάθε στιγμή της ημέρας.

Τι προτιμούν να φορούν οι fashion experts λοιπόν; Η Κατερίνα Ευαγγελινού δημιούργησε το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit, συνδυάζοντας ένα midi rib φόρεμα σε μπλε απόχρωση με ένα ζευγάρι μπεζ platform πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα λευκό δερμάτινο τζάκετ, που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Φυσικά, άκρως απαραίτητο item είναι τα γυαλιά ηλίου, που μας προστατεύουν από τον ήλιο και αναβαθμίζουν αμέσως κάθε εμφάνιση.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Φόρεμα Herskind, Δερμάτινα πέδιλα Patrizia Pepe, Δερμάτινο τζάκετ BOSS

Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα, οι τσάντες. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε αναζήτηση μίας μεγάλης, ευρύχωρης τσάντα που να χαρακτηρίζεται από ασυναγώνιστη κομψότητα και να χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, αυτή η Silvian Heach τσάντα που επέλεξε η Κατερίνα Ευαγγελινού από το answear.gr είναι τέλεια επιλογή για να κάνεις upgrade στο look.

answear

Δερμάτινα σανδάλια Patrizia Pepe, Τσάντα Silvian Heach, Γυαλιά ηλίου Balenciaga

Στη βραδινή έξοδο

Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει καλά πως να ξεχωρίσει όποια κι αν είναι η περίσταση. Όσον αφορά λοιπόν στις βραδινές εξόδους της άνοιξης, η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου. Στο look της, που μπορείς να βρεις εξ'ολοκλήρου στο answear.gr, έχει συνδυάσει ένα εμπριμέ statement σακάκι με ντραπέ εφέ στην πλάτη με μία φούξια ψηλόμεση παντελόνα. Η fashionista ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε επίσης φούξια απόχρωση.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Σακάκι Versace Jeans Couture, Παντελόνι Versace Jeans Couture, Δερμάτινα σανδάλια Steve Madden

Ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο, ένα ζευγάρι άκρως εντυπωσιακά σκουλαρίκια όπως αυτά που επέλεξε η Κατερίνα Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να είναι η τελική πινελιά που θα κάνει τη διαφορά.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Σκουλαρίκια Patrizia Pepe

Το αγαπημένο στιλιστικό hack των experts

Ένας τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς να γεμίζεις τη ντουλάπα με ρούχα που δεν είσαι σίγουρη πως σου ταιριάζουν είναι να προτιμήσεις κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους σε ποικίλες περιστάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτή η Tommy Hilfiger τζιν ολόσωμη φόρμα από το answear.gr, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε διάφορα looks της άνοιξης.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Ολόσωμη φόρμα τζιν Tommy Jeans

Ο πρώτος τρόπος για να τη συνδυάσεις είναι αυτός που προτείνει η Κατερίνα Ευαγγελινού, δηλαδή με ένα ζευγάρι Steve Madden φούξια ψηλουάκουνα πέδιλα. Κάπως έτσι, θα έχεις δημιουργήσεις ένα πολύ σύγχρονο και cool σύνολο για τις ανοιξιάτικες εξόδους σου.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Δερμάτινα σανδάλια Steve Madden

Εναλλακτικά όμως, μπορείς να ακολουθήσεις την τάση του double denim, συνδυάζοντας την ολόσωμη φόρμα σου με ένα ζευγάρι denim sneakers, όπως αυτά από το brand Κarl Lagerfeld που θα βρεις στο answear.gr.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Αθλητικά Karl Lagerfeld

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Βίντεο: Creative Media Box

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο La Divina για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ