Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τζωρτζίνα Λιώση Βασίλης Μαντάς

Συνήθως, όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τον χαρακτηριστμό bohemian chic, σκεφτόμαστε αυτομάτως ανάλαφρα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, χαρούμενα μοτίβα που αποπνέουν έναν ρομαντισμό και εν γένει μία αισθητική που ταιριάζει τέλεια με την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το bohemian ή boho chic στιλ μπορεί να παρουσιάστηκε στον κόσμο της μόδας τη μακρινή δεκαετία του '60, ωστόσο σήμερα έχει καταφέρει να χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και να έχει μία σταθερή θέση στην επικαιρότητα της μόδας και το σύγχρονο street style.

Διανύοντας λοιπόν την εποχή της άνοιξης και έχοντας μία επιθυμία να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που έχουν χαρακτήρα και θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το στιλ μας, η νέα συλλογή της Helmi είναι μονόδρομος. Γιατί; Στη συλλογή του ελληνικού brand για την άνοιξη του 2024 πρόκειται να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις όποια κι αν είναι η περίσταση.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι λίγη στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά bohemian chic σύνολα, τα νέα είναι ευχάριστα. Η Τζωρτζίνα Λιώση φωτογραφήθηκε για το Missbloom, προτείνοντας μας τέσσερα άκρως ανοιξιάτικα looks που χαρακτηρίζονται από άνεση, φινέτσα και σοφιστικέ θηλυκότητα.

Bohemian Look 1

Τα τελευταία χρόνια, τα co-ords έχουν την τιμητική τους, και όχι άδικα. Με μία καθημερινότητα που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, το να έχεις στη συλλογή σου εντυπωσιακά κομμάτια που είναι έτοιμο σετ θεωρείται πλεονέκτημα. Πιο συγκεκριμένα, η Τζωρτζίνα Λιώση επέλεξε να συνδυάσει ένα εμπριμέ πουκάμισο από τη Zoe Black Limited Collection της Helmi με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή που είναι ακριβώς στο ίδιο μοτίβο.

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Ένα εντυπωσιακό twin set όπως αυτό της Τζωρτζίνας Λιώση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για αυτή την περίοδο. Μπορείς να φορέσεις τα κομμάτια είτε ως σετ είτε ξεχωριστά, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα looks.

Τζωρτζίνα Λιώση

Bohemian Look 2

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που παρατηρούμε στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια κυρίως στο ultra cool στιλ των Σκανδιναδών fashionistas είναι ο συνδυασμός φορέματος με παντελόνα. Ακριβώς αυτό το combo προτείνει και η Τζωρτζίνα Λιώση για την άνοιξη του 2024.

Τζωρτζίνα Λιώση

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε ένα σεμιζιέ φόρεμα με σκισίματα από τη Zoe Black συλλογή της Helmi με μία λευκή ψηλόμεση παντελόνα, δημιουργώντας ένα πολύ σύγχρονο αποτέλεσμα. Τα στοιχεία που αναβάθμισαν αμέσως το αποτέλεσμα είναι σαφώς τα κοσμήματα: ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα statement κολιέ.

Τζωρτζίνα Λιώση

Bohemian Look 3

Φέτος την άνοιξη, αξίζει να θέσεις έναν νέο στιλιστικό στόχο στον εαυτό σου. Να δοκιμάσεις trends ή combos που δεν είχες δοκιμάσει εώς σήμερα. Άλλωστε μόνο έτσι θα δεις το στιλ σου να εξελίσσεται. Η Τζωρτζίνα Λιώση προτείνει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα εμπριμέ twin set, όπως αυτό από τη νέα συλλογή της Helmi. Πρόκειται για ένα σετ σε κίτρινες αποχρώσεις, που πρόκειται να αναβαθμίσει το καθημερινό στιλ σου τόσο την περίοδο της άνοιξης όσο και του καλοκαιριού.

Τζωρτζίνα Λιώση
Τζωρτζίνα Λιώση

Bohemian Look 4

Για μία bohemian chic βραδινή εμφάνιση την περίοδο της άνοιξης, δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι κομψή. Αρκεί το τέλειο φόρεμα και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η Τζωρτζίνα Λιώση δημιούργησε μία ultra chic εμφάνιση, συνδυάζοντας ένα midi εμπριμέ σατέν φόρεμα σε λευκή και μοβ απόχρωση με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ζευγάρι ασημί σκουλαρίκια.

Τζωρτζίνα Λιώση

Τζωρτζίνα Λιώση

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς

Βίντεο: Creative Media Box

Styling: Σίσσυ Σουβατζόγλου

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Domotel Kastri Hotel για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ