Follow us

Φυσική ομορφιά | Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσιάζει

Στην πιο κοντινή λήψη

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Σε casual mood βρήκε την Ελένη Μενεγάκη ο Φεβρουάριος, του οποίου οι χαμηλές θερμοκρασίες (και τα μέτρα προστασίας) καλούν όλους μας να περάσουμε πολύ χρόνο στο σπίτι. Έτσι και η παρουσιάστρια που πλέον δεν αφιερώνει καθημερινά πολλές ώρες για την- κατά τα άλλα υπέροχη- glam διαδικασία του "μαλλιά-μακιγιάζ", την οποία δεν έχει έτσι κι αλλιώς ανάγκη.

The Pros Have Spoken | Αυτά είναι τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το 2021

Αναρτώντας καθημερινά σχεδόν φωτογραφίες στα social media, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στον λογαριασμό της στο Instagrm από όπου και μοιράζεται με τους fans της τη νέα της καθημερινότητα. Αυτή τη φορά απαθανάτισε ένα close-up στιγμιότυπο από την πρωινή βόλτα της, στην οποία και δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ. Αναρτώντας τη φυσική no make up selfie της, δεν άργησε να συγκεντρώσει αμέσως πολλά εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ όπως μπορείς να δεις, την παράσταση κλέβει το έντονο βλέμμα και η όμορφη επιδερμίδα της.

Skin care lessons

Η ακόλουθη φωτογραφία αποτελεί και ένα διακριτικό kindly reminder να μην αμελούμε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας και στην καραντίνα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ