Follow us

Tο beauty look της Chiara Ferragni στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της

Είναι πάντα στην τρίχα.

Chiara Ferragni Abaca

H Chiara Ferragni δεν σταματά να ανεβάζει εικόνες από την καθημερινότητά της καθημερινά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Έτσι κι εμείς, λατρεύουμε να χαζεύουμε τις στιγμές της με τον δίχρονο γιο της αλλά και τον Fedez, αλλά και να παίρνουμε ιδέες από τα φανταστικά μακιγιάζ και χτενίσματα που κάνει για τις χαλαρές βόλτες της με τον μικρό.

Trending now | H wow απόχρωση eye liner της Chiara Ferragni που αξίζει να δοκιμάσεις

Παρ᾽ότι βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι πάντα στην τρίχα αποτελώντας αστείρευτη πηγή έμπνευσης όχι μόνο με τα outfits της αλλά και με τα beauty looks της.

Πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (για την ακρίβεια, βρίσκεται στην 32η εβδομάδα κύησης) κι εμείς κρατάμε σημειώσεις από την τέλεια εμφάνισή της.

Loading...

Όπως μπορείς να δεις, τα μαλλιά της έχουν υπέροχους κυματισμούς που θυμίζουν καλοκαίρι, ενώ το makeup της είναι φυσικό και διακριτικό: ροζ ρουζ στα μάγουλα για μια έξτρα δόση υγείας, κραγιόν στην απόχρωση των χειλιών της, λίγη μάσκαρα και μια απαλή μπεζ ιριδίζουσα σκιά στα μάτια της, αρκούν για να της δώσουν την απαραίτητη λάμψη.

Δες επίσης: H Selena Gomez επέλεξε την πιο hot απόχρωση για το μανικιούρ της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ