Follow us

Μαύροι κύκλοι και ρυτίδες; Βρήκαμε το τέλειο "σφηνάκι" νεανικότητας για τα μάτια

Για ένα πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Beauty eyes Istock Photo

Λίγο το πέρασμα του χρόνου, λίγο οι ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και το Netflix binge τα βράδια, οι περισσότερες γυναίκες ερχόμαστε αντιμέτωπες κάθε πρωί με τις επιπτώσεις των πράξεών μας: τους μαύρους κύκλους και το οίδημα κάτω από τα μάτια.

Αν συμπάσχεις, τότε αξίζει να δοκιμάσεις τη νέα vegan κρέμα άμεσης λάμψης και σύσφιξης, Youth Shot For Eyes της Youth Lab. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι ένα "σφηνάκι" νεανικότητας και φρεσκάδας, σε μια hi-tech συσκευασία, με εργονομικό απλικατέρ που χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς και τόνωση στην περιοχή, προσφέροντας την αναζωογονητική εμπειρία της κρυοθεραπείας μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ.

Μαύροι κύκλοι και ρυτίδες; Βρήκαμε το τέλειο "σφηνάκι" νεανικότητας για τα μάτια

Περιέχει εκχύλισμα παπαρούνας για αποσυμφόρηση της περιοχής, βιταμίνη C για λεύκανση και ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, εκχύλισμα κιχώριου για αποτέλεσμα λίφτινγκ και πατενταρισμένο OSMS PRO Complex για προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες. Από τη λίστα των συστατικών της δεν λείπει και το μίγμα από φυσικά ορυκτά μικρο-στοιχεία (mica & tin oxide) που "σβήνουν" τις μικροατέλειες και χαρίζουν ομοιογένεια στην επιδερμίδα.

info
Διανέμεται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Hondos Center, στα Carelab by Attica & στο e-shop της Youth Lab.: www.youthlab.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ