Follow us

Πίστεψέ μας, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα μαλλιών για το 2021

Για να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια.

χρώμα μαλλιών 2021 Pixel Formula

Νομίζουμε πως όλες συμφωνούμε ότι τα box dyes και τα diy κουρέματα στο σπίτι είναι κάτι που θα πρέπει να αφήσουμε πίσω στο σκοτεινό 2020. Με την ανάγκη μας για επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών μας να είναι στο πικ, αλλά το άνοιγμα των κομμωτηρίων αβέβαιο, δεν μας προκαλεί εντύπωσει πως οι colourists προβλέπουν πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα μαλλιών 2021 θα είναι γρήγορη, αποτελεσματική και super low-maintenance.

Νερό ρυζιού | Το κινέζικο μυστικό για μακριά και δυνατά μαλλιά

Η κορυφαία τάση στο χρώμα μαλλιών 2021

Loading...

Ο λόγος για το λεγόμενο money piece hair trend, δηλαδή για το hair look με τις δύο μπροστινές τούφες βαμμένες σε διαφορετικό χρώμα, κάτι το οποίο απαιτεί ελάχιστο χρόνο στην καρέκλα του colourist αλλά και γρήγορα touch ups. Πρόκειται για μία throwback τάση με έμπνευση από τη δεκαετία του 1990, την οποία έχουν αγαπήσει πολλές celebrities τους τελευταίους μήνες, ανάμεσά τους η Bella Hadid, η Beyoncé, αλλά και η Demy.

Γιατί να το τολμήσεις;

Βάφοντας τις μπροστινές τούφες, κοντά στη γραμμή των μαλλιών με μια βαφή μερικούς τόνους πιο ανοιχτόχρωμη από τα μαλλιά σου, μπορείς να φωτίσεις το πρόσωπό σου και να κάνεις το χρώμα των ματιών σου να δείχνει πιο έντονο.

Loading...

Αν θέλεις ένα απαλό, ηλιοκαμμένο και luxurious αποτέλεσμα, ζήτησε από τον colourist σου babylights γύρω από το πρόσωπό σου. Αν ωστόσο προτιμάς ένα statement look, ζήτησε φαρδιές και έντονες '90s ανταύγειες.

Loading...

Για ένα luxe αποτέλεσμα, προτίμησε ζεστές αποχρώσεις: Αν είσαι ξανθιά επίλεξε μελί ή καραμελένιους τόνους, ενώ αν είσαι καστανή, σοκολατί αποχρώσεις. Αν πάλι θέλεις να πετύχεις ένα punk αποτέλεσμα, μπορείς να βάψεις τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου σε όποιο χρώμα εσύ επιθυμείς, όπως έκανε πριν μερικoύς μήνες η Bella Hadid, η οποία τις έβαψε κόκκινες και πορτοκαλί, έχοντας καστανή βάση. Στην πρώτη περίπτωση, οι ρίζες σου θα χρειάζονται ανανέωση κάθε 4-5 μήνες, ενώ στη δεύτερα κάθε 4-6 εβδομάδες.

Για να διατηρήσεις το νέο hair look σου αναλλοίωτο, προμηθεύσου τα κατάλληλα σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης που θα κρατήσουν τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και θα εξαλείψουν τους κίτρινους τόνους.

Alexa Chung | Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της κομψότητας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ