Follow us

Τα καλλυντικά που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς αυτήν την Άνοιξη

Με δυσκολία θα διαλέξεις ποια είναι τα αγαπημένα σου από τη νέα σειρά της Catrice.

makeup iStock

Ο ερχομός της Άνοιξης σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, και την αλλαγή στη διάθεσή μας: ο ηλιόλουστος καιρός και η άνοδος της θερμοκρασίας δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενες και αισιόδοξες για τον ερχομό καλύτερων ημερών.

Παρόμοια επίδραση μπορούν να έχουν και τα καλλυντικά στις ζωές μας, που μας επιτρέπουν να αναδεικνύουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας και σίγουρα λειτουργούν ως mood-boosters σε πολλές περιπτώσεις.

Η βασική συλλογή της CATRICE για τη σεζόν AΝΟΙΞΗ/ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 κάνει ακριβώς αυτό: καλωσορίζει νέες ρουτίνες ομορφιάς, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη επιθυμία για ηρεμία και μας επιτρέπει να παραμείνουμε πιστές στον εαυτό μας όσον αφορά τη φροντίδα και την αυθεντικότητα.

Αυτές οι δύο τάσεις ενώνονται στη νέα συλλογή: SAFE BEAUTY σημαίνει ασφάλεια και διαφάνεια όσον αφορά τα συστατικά, τη συμβατότητα με το δέρμα και το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα εντυπωσιάζουν με την κορυφαία τους απόδοση. Η τάση AUTHENTIC ME αγκαλιάζει και ενθαρρύνει την πλήρη φυσικότητα. Απαλά, κολακευτικά χρώματα και γυαλιστερές υφές συμπληρώνουν τα ατομικά χαρακτηριστικά.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιο προϊόν είναι καλύτερο ανάμεσα στα αμέτρητα καλλυντικά της νέας σειράς. Μερικά μόνο από αυτά που επιλέξαμε εμείς (και που μας έφτιαξαν τη διάθεση) είναι τα παρακάτω:

Σειρά Safe Beauty

48H Power Stay Brow Gel: Το μακράς διαρκείας και αδιάβροχο 48h Power Stay Brow Gel σου χαρίζει τέλεια φρύδια για δύο ολόκληρες ημέρες.

Stronger Nails Strenghthening Nail Lacquer: Η λύση 2-σε-1 για εύθραυστα, μαλακά νύχια. Τα vegan Stronger Nails Lacquers ενισχύουν τα νύχια με τη βοήθεια ενός μεταλλικού συμπλέγματος που περιέχει ψευδάργυρο, μαγνήσιο, πυρίτιο, σίδηρο και χαλκό. Με τη βοήθειά του τα νύχια γίνονται πιο σκληρά και σπάνε λιγότερο μετά από μόνο μία εβδομάδα εφαρμογής, ενώ κυκλοφορεί σε 7 ονειρεμένες αποχρώσεις.

Express Spray On Base Coat: Αυτό το καινοτόμο σπρέι σε γυάλινο υψηλής ποιότητας μπουκαλάκι πάει το μανικιούρ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μόλις ψεκαστεί σε κάθε μεμονωμένο νύχι από απόσταση τουλάχιστον δέκα εκατοστών, το vegan, διαφανές Express Spray On Base Coat στεγνώνει σε μόλις 40 δευτερόλεπτα (χωρίς να σχηματίζονται ραβδώσεις στα νύχια). Ταυτόχρονα, θρέφει τα νύχια και τα πετσάκια με ηλιέλαιο, βιταμίνη Ε και γλυκερίνη.

Σειρά Authentic Me

Volumizing Tint & Glow Lip Balm: ενισχύονται με μια νέα Tint & Glow έκδοση, με ένα εκπληκτικό 2 σε 1 αποτέλεσμα: Χάρη στα συστατικά της μενθόλης, το καταπραϋντικό χειλιών δίνει μια αίσθηση μουδιάσματος και επιπλέον όγκο. Και δεν είναι μόνο αυτό: Το lip balm αντιδρά στην τιμή του pH των χειλιών παρέχοντάς τους μια φυσική απόχρωση σε απαλό ροζέ τόνο.

Cheek Lover Oil-Infused Blush: Με αυτό το πολύχρωμo ρουζ κάθε εμφάνιση σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο κοραλί-ροδακινί τόνος ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, χαρίζει στην επιδερμίδα μια υγιή και φρέσκια εμφάνιση και θα σε κάνει να λάμπεις με τα εξαιρετικά λεπτά, χρυσά σωματίδια λάμψης. Ταυτόχρονα, ένα σύμπλεγμα λαδιού και ιβίσκου θρέφει απόλυτα το δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ