Follow us

Το πιο κομψό hair trend αυτήν την στιγμή είναι ιδανικό για lazy girls

Όλο το hair inspiration που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν.

τάσεις στα μαλλιά 2021 Pixel Formula

Τα messy χτενίσματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι πάντα τάση. Είτε πρόκειται για επιμελώς ατημέλητα ίσια μαλλιά είτε για beach waves, τα hair trends των τελευταίων χρόνων μοιάζουν να έχουν στόχο να δείχνουν messy αν και στην πραγματικότητα χρειάζονται μία ώρα styling. Φέτος για πρώτη φορά το "I woke up like this" look είναι κυριολεκτικό με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2021 να καλεί για φυσική υφή και -όντως- effortless αποτέλεσμα.

Βαμμένα ξανθά μαλλιά που κιτρινίζουν; Τι να κάνεις για να επαναφέρεις το αρχικό τους χρώμα

Η τάση είναι παντού: Από τα fashion girls στο Instagram feed μας, μέχρι τους celebrities στο κόκκινο χαλί και τα μοντέλα on και off runway. Το εν λόγω hair trend πιθανόν είναι απόρροια των επαναλαμβανόμενων lockdowns των τελευταίων μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων το heat styling ήταν από ελάχιστο έως μηδαμινό. Η προσοχή τώρα έχει στραφεί στην περιποίηση των μαλλιών και την ανάδειξη της φυσικής υφής τους.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση φέτος την άνοιξη, το πρώτο βήμα είναι να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο (όσο προλαβαίνεις ακόμα!) για να κάνεις ένα κούρεμα που θα κολακεύει πραγματικά την υφή τους αλλά και το σχήμα του προσώπου σου. Στη συνέχεια επένδυσε στην υγεία τους, αγοράζοντας θεραπείες, scrubs για το τριχωτό, μάσκες και ενυδατικά έλαια.

Τα κομμωτήρια άνοιξαν | Υιοθέτησε πριν από όλες τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά αυτής της σεζόν

Αν δεν σε πείσαμε να υιοθετήσεις μία από τις κυριότερες - και πιο lazy girl friednly- τάσεις στα μαλλιά για το 2021, τα παρακάτω runway looks αλλά και οι influencers που έχουν αγκαλιάσει το εν λόγω hair trend, σίγουρα θα το κάνουν:

Runway looks

Jason Wu

Loading...

Alberta Ferreti

Loading...

Paco Rabanne

Loading...

Isabel Marant

Loading...

Louis Vuitton

Loading...

Sandy Liang

Loading...

Οι influnecers που μας χαρίζουν έμπνευση:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ