Follow us

Τέλος τα κόκκινα μαλλιά για τη Μαίρη Συνατσάκη | Δες το νέο της χρώμα

Πώς σου φαίνεται;

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη και οι αλλαγές στα μαλλιά δεν είναι σε καμία περίπτωση δύο φαινόμενα που σπάνια συναντιούνται: Η παρουσιάστρια και YouTuber μας έχει συνηθίσει να προβαίνει σε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά της. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από χρώμα και μήκος μαλλιών, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει ο σωστός hair expert, μπορείς να βρεις την κατάλληλη για εσένα εκδοχή κάθε look. Μελαχρινή, καστανή, καστανόξανθη, ξανθιά, ginger και κοκκινομάλλα, η 36χρονη έχει κατά καιρούς δώσει τη δική της πινελιά σε κάθε απόχρωση (ας μην ξεχνάμε το βεραμάν).

Τέλος τα μαύρα μαλλιά για την Ξένια των Rec | Η αλλαγή στα μαλλιά της για πρώτη φορά

Ενώ λοιπόν τους τελευταίους μήνες ήταν μια φλογερή κοκκινομάλλα, θέλησε εν όψει και του νέου μήνα να κάνει μια ακόμη αλλαγή. Ποια ήταν αυτή; Η επιστροφή σε μια γνώριμή της απόχρωση, το καστανό.

Χωρίς να λείψουν φυσικά και οι on the making selfies από το κομμωτήριο, μας έδειξε μερικά πλάνα από τη διαδικασία του make over:

Τέλος τα κόκκινα μαλλιά για τη Μαίρη Συνατσάκη | Δες το νέο της χρώμα
Μαίρη Συνατσάκη

Και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα δια χειρός Στέφανου Βασιλάκη.

"Ta da! Lighter and brighter • Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θελουμε το καινούργιο χρώμα αλλά αυτή είναι η αρχή! [of course by my @stefanos.vasilakis ] Καλό μήνα πίπολ"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ